Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată la Constanța de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială prin organizarea unei competiții de table dedicate pensionarilor

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată la Constanța de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială prin organizarea unei competiții de table dedicate pensionarilor(274)


Concursul de table a avut loc în două etape:
• Etapa I – Etapa pe cluburi/pavilioane.
• Etapa II – Etapa finală

Finala s-a desfășurat pe sistemul trei linii câștigate din maxim jucate, între câștigătorii de pe cluburi. Câștigătorii de la fiecare masă au jucat între ei, astfel încât, în finală au ajuns patru competitori. Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locul I, locul II și locul III au avut loc două finale - finala mică și finala mare.

Câștigătorii primelor trei locuri au fost premiați astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, de viceprimarul municipiului Constanța Costin Răsăuțeanu, care le-a transmis că îi așteaptă și în anii următori.

Locul I a fost ocupat de Cimpoeru Tudor, locul II de Cadâr Sebaidin, iar pe locul III s-a situat Dobrescu Alexandru, toți trei cu mii de partide jucate și multe premii în palmares. Concursul de table dedicat pensionarilor este un eveniment cu tradiție în rândul constănțenilor, prima ediție fiind organizată în 2007.
jooble.org