Tot mai puține cabluri pe bulevardul Mamaia

Tot mai puține cabluri pe bulevardul Mamaia(720)Bulevardul Mamaia va avea din ce în ce mai puține cabluri. Săptămâna aceasta operatorii de rețele de comunicații au lucrat la tăierea cablurilor pe tronsonul cuprins între străzile Soveja și Ion Rațiu.

Lucrările de aerisire a bulevardului de cabluri se derulează după ce anterior cablurile au fost introduse în canalizațiile amenajate în subteran. Ulterior, echipele Primăriei Municipiului Constanța vor începe să taie stâlpii de beton, singurii stâlpi care vor mai exista vor fi cei noi, care asigură iluminatul public.

În prima parte a săptămânii viitoare echipele de muncitori ai societăților de cablu ne vor scăpa de cablurile de pe tronsonul cuprins între străzile Ion Rațiu și Nicolae Iorga, urmând ca apoi să continue treptat spre intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.

Este important de precizat faptul că operatorii care nu au respectat termenele de introducere în subteran a rețelelor rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.

Rugăm participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări.
jooble.org