Maraton de dans sportiv la Medgidia

Maraton de dans sportiv la Medgidia(759)


Sâmbătă, 14 septembrie 2019, în sala de sport ,,Iftimie Ilisei” din Medgidia s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Festivalului de Dans Sportiv.

Competiția a fost organizată de Primăria Municipiului Medgidia împreună cu Asociația Clubul de Dans Sportiv ,,Ritmo del Mar” Constanța, sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

Pe parcursul întregii zile, iubitorii de dans sportiv au avut ocazia să vizioneze o competiție plină de culoare, ritm și diversitate. Peste 400 de participanți din mai multe orașe ale țării, cu vârste între 4 și 35 de ani au participat la competiția desfășurată în Medgidia, unde au dansat atât pe ritmuri lente și grațioase de bal (vals lent, tango) cât și pe ritmuri latino americane, pline de energie precum rumba și passo doble. Costumele pline de culoare ale dansatorilor, grația și coregrafia fiecărei probe au atras atenția specatorilor prezenți în sală, impresionați de diversitatea și culoarea desfășurate sub spectacolul de sunet și lumini.

Prezentarea concurenților a fost asigurată de Mihai Grigore. Evoluția concurenților a fost atent supravegheată de cei 21 de arbitri sosiți la Medgidia pentru a juriza competiția: Florentina Mihaiu, Maria Grigore, Paul Voicu, Adrian Nedelcu, Cornelia Dobre, Valentin Butanache, Andra Linte, Iulian Ghencea, Valentina Toth, Adrian Oprea, Horia Fulică, Romeo Tănasă, Iulian Tenie, Dan Frumușeanu, Gabi Nedea, Ioana Cristescu, Mihaela Zahiu, Margarita Cudreacova, Alina Filipescu, Paul Cursaru, Cosmina Drăgan. Juriul prezent la eveniment a fost prezidat de Cristian Pârnescu, alături de observatorul federal Dmitrio Strelnik și directorul de consurs Alfred Schieb.

Arbitrii au avut o zi plină, având de jurizat și de clasificat numeroși tineri concurenți și concurente care au arătat pasiune și talent în mișcările lor. Eforturile finaliștilor au fost răsplătite de organizatori prin medalii, diplome și trofee.
 
jooble.org