Cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei!

Cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei!(465)


H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, finanțată de Primăria Municipiului Constanța și organizată de ACS SMARTATLETIC, anunță prezența a numeroși sportivi de elită, cu performanțe remarcabile la nivel mondial și european.

Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start, peste 1.200 de sportivi din 30 de țări din întreaga lume, iar peste 600 dintre aceștia și-au anunțat deja prezența. Competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană, în intervalul 20-22 septembrie.

Pe lângă pasionații de triatlon din România, la startul competiției și-au confirmat deja prezența sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina și Ungaria.

Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.

Mai mult, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine, anul acesta, gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.

 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org. H3RO by TriChallenge este un eveniment organizat de către smartatletic.

Valoarea totală a proiectului finanțat de Primăria Municipiului Constanța este de 538.500 lei.
jooble.org