Președintele PNL Constanța - Deputatul Bogdan Huțucă: Primarul Constanței își face treaba de mântuială dar acuză Partidul Național Liberal de rea-voință!

Președintele PNL Constanța - Deputatul Bogdan Huțucă: Primarul Constanței își face treaba de mântuială dar acuză Partidul Național Liberal de rea-voință!(1144)


"Făgădău este supărat pentru că liberalii nu au votat proiectul de hotărâre inițiat de el care prevede aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A.

Ce uită Decebal Făgădău să spună este că acest proiect de hotărâre introdus ad-hoc pe ordinea suplimentară a ședinței extraordinare a Consiliului Local Constanța conține doar intenția primarului de preluare printr-o opțiune de cumpărare a rețelei de termoficare.

Problema rețelei termice a Constanței este una gravă și este permanent pe agenda Organizației Județene PNL și de aceea nu putem vota un proiect care nu conține o expertiză tehnică din care să reiasă stadiul rețelei și nivelul de erodare.

Ceea ce a mai “uitat” Decebal Făgădău să scrie în proiectul de hotărâre este scopul achiziționării rețelei termice și finanțarea din fonduri guvernamentale sau europene.

În mod superficial, primarul a fluturat în fața consilierilor o fițuică ce nu avea absolut niciun fel de susținere.

Îl somăm public pe Decebal Făgădău să refacă rapid acest proiect de hotărâre care să conțină o expertiză tehnică și să își asume reabilitarea rețelei termice pe care are de gând să o cumpere din fonduri europene."

 

14 august 2019                                                                         Președintele PNL Constanța,
                                                                                                        Deputatul Bogdan Huțucă

 
jooble.org