VIBRAŢIA ZILEI - 13 AUGUST 2019

VIBRAŢIA ZILEI - 13 AUGUST 2019(1559)


Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm. Azi vom fi creativi dar și cicălitori


Mai responsabili și mai serioși azi vom trata cu interes îndatoririle care ne revin.
Este o zi potrivită relațiilor serioase, stabile, trainice.

Vom fi îngrijorați pentru orice lucru mărunt, vom fi atenți la efectele pe care acțiunile noastre le-ar putea avea asupra celor dragi.

 

Vibrația universală a zilei de 13 august 2019 este 6.

Azi ne vom dori armonia și vom face eforturi substanțiale pentru păstrarea unei stări de bine. Vom tinde către conciliere și către aplanarea diferendelor. Azi vom dori să fim în asentimentul tuturor, vom încerca a satisface capriciile oricărui apropiat. Vom prefera să lucrăm alături de un partener, să ne simțim parte a unei echipe.

Vom prelua fără nici o problemă orice responsabilitate, oricât de dificilă sau obositoare se va dovedi a deveni.

Azi vom fi creativi dar și cicălitori.

Vom încerca să-i învățăm pe ceilalți cum se face funda la șireturi, conviși că fără noi ei ar rămâne desculți. vom fi curioși, vom intra în sufletele celorlalți indiferent de dorințele acestora. Din dragoste, din dorința de a îi proteja.

Azi vom fi mai pofticioși, vom risca să depășim porța de dulcuri.

Planează pericolul declanșării unor depresii sau crize vanitoase.

Este o zi pefectă pentru dragoste.

Este o zi în care trebuie să fim precauți în căsnicie. Riscăm controverse inutile care s-ar putea acutiza, ducând chiar către discuții legate de separare.

Este o zi potrivită pentru cei ce își doresc să divorțeze.

 

Dacă amintim latura profesională atunci putem sublinia implicarea totală pe care o vom dovedi la serviciu.

Domeniul financiar este total ignorat azi. Artiștii sunt favorizați azi, scriitorii și cadrele didactice.

 

Cei care azi își vor uni destinele în fața ofițerului stării civile vor avea parte de o pecete a căsătoriei cu vibrație 6. Este pecetea perfectă pentru o căsnicie.

Cei doi vor fi la fel de implicați, de responsabili și de serioși. Vor iubi și își vor manifesta dragostea cu orice ocazie, prin gesturi serioase.  
jooble.org