VIBRAŢIA ZILEI - 10 AUGUST 2019

VIBRAŢIA ZILEI - 10 AUGUST 2019(2425)


Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

 

Fără astâmpăr, entuziaști și gălăgioși vom monopoliza orice discuție. Bănuitori și posesivi vom transforma în tragedii orice privire binevoitoare a partenerului către alte persoane.

Vibrația zilei de 10 august 2019 este 3. Vom fi în vervă. Vom avea idei deosebite, vom găsi soluții oricăror probleme, vom fi inconsecvenți.

Azi vom accepta să fim mințiți frumos. Avem nevoie de un strop de lumină și nu va conta dacă vine dinspre soare ori de la vreun surogat.

Azi vor face minuni gesturile tandre, masajele, zâmbetele. Vreți să vă binedispuneți soțul ori v-ați săturat să dați și azi tot dumneavoastră cu aspiratorul? Explicați-i cum chelia apărută acum doi ani îi evidențiază calitățile. Vreți să aveți parte de o masă copioasă, pregătită cu drag, ca la mama acasă? Arătați-vă fermecați de grația soției căreia cele câteva kg în plus îi dau un farmec aparte.

Este o zi în care avem nevoie de cuvinte frumoase nu neapărat de sinceritate. Măguliți-vă șefii, lăudați talentele angajaților și toți se vor simți mai bine, își vor îndeplini datoria cu drag.

Este o zi potrivită călătoriilor de orice fel, de plăcere ori în interes profesional.

Norocul este prezent, imaginația ne ajută, șansa ne surâde. De noi depinde să le folosim.

Cu siguranță vom fi mai impulsivi, mai geloși, mai lacomi. Vom dovedi însă un simț al umorului deosebit, vom fi entuziaști, vom fi excelenți amfitrioni. La petreceri ne vom distra pe cinste.

Azi activitățile care presupun rutină sunt de evitat. Ne vom plictisi mai lesne, vom fi mai nerăbdători.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de un mariaj frumos, fericit, norocos, presărat cu ciocniri violente și reveniri spectaculoase la sentimente dintre cele mai calde.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri