De ce a demisionat directorul SERVICIULUI DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE, IONEL- SORINEL VASILCA – NUMEROLOGIE

De ce a demisionat directorul SERVICIULUI DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE, IONEL- SORINEL VASILCA – NUMEROLOGIE(1119)


Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) este organul central de specialitate, din România, care organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile prevăzute prin lege. Instituția este organizată după o structură militară și face parte din sistemul național de apărare. Instituția este cunoscută și după numele de cod UM 02999.

 

Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, General- locotenent Ionel- Sorinel Vasilca, a anunțat că începând cu data de 29 iulie 2019 a înaintat președintelui Klaus Iohannis demisia sa din funcție, pentru a nu afecta prestigiul instituției. Se află la conducerea acestei instituții începând cu data de 1 august 2017 și susține că acest demers nu este ca urmare a existenței vreunei umbre de “vinovăţie în exercitarea funcţiei de preluare şi localizare a apelurilor de urgenţă 112 de către STS, a neglijenţei mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităţilor care privesc datoria mea şi a tuturor angajaţilor de a garanta funcţionarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare şi a celor pe linia 112”.

 

Născut la data de 8 iulie 1966, Ionel- Sorinel Vasilca, are o cifră a destinului 1.

Caracterul său este dur. Puternic și ambițios, preferă să se bazeze numai pe sine. Activ și independent își urmărește cu încăpățânare scopul propus. Rațional și energic poate deveni tiranic, agesiv și încăpățânat. Poate lua decizii de moment și nu suportă ca ordinele sale să fie discutate sau schimbate. Are un fel de a fi direct, este curajos și îndrăzneț.

Cifra zilei de naștere 8 completează trăsăturile de caracter adăugând eficiență, insistență, intoleranță și, la nevoie suficient sânge rece. Cifra 8 este cifra militarului de carieră, excelent executant, permanent nemulțumit, priceput în administrarea finanțelor, uneori mult prea atent la cheltuirea acestora. Lupta, inclusiv pentru putere, este importantă pentru el. Excelent organizator, deosebit de atent la detalii, nemilos la nevoie, intimidează cu ușurință. Apreciază loialitatea și patriotismul, pedepsește aspru trădarea.

 

Comportamentul îi este dificil. Are cifra numelui complet 7. Distant și inabordabil, preferă să lucreze singur.
Cifra personalității, 8, accentuează trăsăturile din ziua nașterii. Poate deveni irascibil și intolerant dar mereu va fi deosebit de precaut și atent când este vorba despre îndeplinirea datoriei.

 

Își dorește să fie tot mai implicat și mai serios- cifra vocalelor 6.

Este perceput ca fiind lider, de temut- cifra consoanelor 1.

Nu se teme de nimic, atunci când își dorește să îndeplinească ceva nimeni nu-l poate opri- cifra de tensiune 0.

Când întâmpină dificultăți le rezolvă într-un mod neașteptat, surprinzându-i pe toți, obținând rezultatele dorite rapid. Pune piciorul în prag, nu se sfiește să preia inițiativa- caracteristica ascunsă 1.

 

Se află într-o perioadă (între 35-62 ani) cu vibrație 8- vibrația eforturilor, a organizării, a luptei permanente, a amibiției și a orgoliilor.

Provocarea acestei perioade este 4. O anumită insecuritate îl bântuie, motiv pentru care simte nevoia să verifice temeinic și repetitiv, oameni, situații, instrumente.

 

Anul 2019 reprezintă vârful momentului crucial cu vibrație 9. Acest moment crucial a început a se desfășura în anul 2017 (fix în anul preluării șefiei S.T.S.), a atins un maxim în acest an și va emite efecte încă doi ani de acum înainte. Această vibrație 9 înseamnă dramatism. În acest interval este posibil să se finalizeze o anumită etapă a vieții. In această perioadă va fi mai confuz, mai emotiv, este dominată de schimbări, se poate confrunta cu un moment hotărâtor al existenței sale. 

 

Anul 2019 are tot o vibrație personală 9 pentru el. Este un an greu, încărcat cu emoții de tot felul. Un an în care finalurile neașteptate îi pot crea probleme. Se va debarasa de tot ceea ce îl deranjează, îl supără, îi crează disconfort. Un an al accidentelor, a emoțiilor puternice și dureroase.

Luna iulie are pentru el vibrația 7, în care va înțelege, va pricepe dar va alege să se retragă, să se ermetizeze, să se izoleze. O lună cu atât mai dificilă cu cât perioada este una a luptei, momentul crucial este marcat de rupturi, finaluri, anul personal este unul greu, dramatic. 

O altă lună grea este septembrie, cu a sa vibrație 9.

Abia din anul următor, din 2020, grijile vor mai scădea din intensitate.

 

Probabil că evenimentele recente sunt mult mai intense și mai profunde, probabil că ceea ce nu se spune este mult prea amplu și dificil pentru a determina un om, cu un astfel de profil puternic, să demisioneze. Poate că uneori este mai bine să nu știi, să nu vrei să afli sau să te prefaci că nu înțelegi.

 

STS se află în subordinea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT). Controlul asupra activității instituției se exercită de către Parlamentul României, prin comisiile pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale celor două Camere..

Prin telecomunicații speciale se înțelege transmisii, emisii sau recepții de date (semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natura prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice) pentru utilizatori menționați de legislația în vigoare.

Utilizatorii care beneficiază de STS sunt: Parlamentul României, Administrația prezidențială, Guvernul României, Instituțiile cu rol în siguranța națională, Administrația publică centrală și locală, Autoritățile judecătorești, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii, Curtea de Conturi, Curtea Constituțională a României și alte organisme guvernamentale și neguvernamentale prevăzute de lege.

 
jooble.org