VIBRAŢIA ZILEI 27 IULIE 2019

VIBRAŢIA ZILEI 27 IULIE 2019(1277)


Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

 

Independenți, raționali și energici vom deveni cu ușurință agresivi.
Vibrația zilei de 27 iulie 2019 este 1. Ne vom lăuda mai mult, vom fi mai egoiști și vom avea impresia că suntem cei mai importanți. Cine ar îndrăzni azi a ne pune la îndoială hotărârile? Doar unul ce se va considera egalul nostru și care își va primi pedeapsa. Azi nu vor exista subordonați. Fiecare în parte va avea impresia că știe ce-ar trebui să facă celălalt. Fiecare se va simți îndreptățit a-l judeca pe cel de alături.

Vom fi dominatori și tiranici. Hotarele vor dispărea iar angajații vor merge curajoși la șefii lor pentru a le cere socoteală.

Azi vom fi energici și hotărâți. Vom prefera să acționăm. De gândit ne vom ocupa în orice altă azi. Acum, aici, nu vom fi spectatori ci creatorii propriilor acțiuni. Nu discutăm nici oportunitatea demersurilor și nici finalitatea acestora. Așteptarea nu este o alternativă. Dorința de a face totul singuri pornind de la convingerea că nimeni nu poate egala vigilența și puterea noastră de concentrare ne va urmări pe parcursul întregii zile. Azi vom prefera să ne bazăm numai pe noi. Vom lua decizii pe loc, nu vom accepta ca altcineva să le schimbe. Convingerile ne vor fi ferme iar comportamentul sigur. Azi ne vom pierde cu ușurință răbdarea, nu vom accepta discuții în contradictoriu.

Acțiunile ne vor fi corecte și decise. Vom fi ambițioși, activi și încrezători în propriile forțe. Vom avea impresia că suntem cei mai buni, cei mai deștepți, cei mai importanți și ne vom comporta ca atare. Este o zi perfectă pentru a începe noi proiecte. Azi putem semna contracte avantajoase. Vom prelua inițiativa, vom avea ocazia obținerii unor promovării. Există șansa progresului financiar.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 1. O căsnicie în care lupta pentru supremație nu va înceta niciodată. Vor exista discuții permanente legate încăpățânarea celor doi soți de a deveni parteneri. În această căsnicie agresivitatea va avea locul asigurat.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri