SE DĂ STARTUL CELEI DE-A TREIA ETAPE A ACȚIUNII DE DEZINSECȚIE

SE DĂ STARTUL CELEI DE-A TREIA ETAPE A ACȚIUNII DE DEZINSECȚIE(462)


Vă informăm că astăzi, 18 iulie 2019, Primăria Municipiului Medgidia va da startul celei de-a treia etape a acțiunii de dezinsecție, în vederea combaterii unor dăunători, ectoparaziți (căpușe, purici, păduchi) precum și a insectelor vectoare și de disconfort (țânțari, muște).

Acțiunea va începe în jurul orei 22.00, în zona Nord a municipiului.
Facem precizarea că în perioadele 30 mai - 2 iunie și 11 - 16 iunie 2019 s-au desfășurat primele două etape ale acestei ample acțiuni de dezinsecție care a cuprins întreg teritoriul municipiului Medgidia și zonele Valea Dacilor și Remus Opreanu.

Acțiunea se va realiza prin stropire/pulverizare/ceață termică pe domeniul public din Municipiul Medgidia, în zonele cu vegetație abundentă, parcuri, spații verzi.
Dezinsecția se va efectua prin pulverizare de soluție lichidă cu utilaje portabile și de mare capacitate pentru dispensarea substanțelor pesticide de ingestie, contact pentru combaterea insectelor adulte și cu aparate pentru fumigații(pulsfog-ceață caldă) pentru combaterea insectelor stadium adult.

Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătații și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsele utilizate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III- a de toxicitate.
jooble.org