De ce reușește Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, să ne surprindă mereu- DEZVĂLUIRI NUMEROLOGICE

De ce reușește Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, să ne surprindă mereu- DEZVĂLUIRI NUMEROLOGICE(1617)


MAIA SANDU
Data nașterii 24 mai 1972
Cifra destinului 3 din 3 și 0; cifra zilei de naștere 6; comportament 2; cifra personalității 5

 

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, aflat în vizită oficială în România, a recunoscut, marți 2 iulie 2019, în cadrul conferinței de presă organizată alături de președintele României Klaus Iohannis, situația neobișnuită creată de parteneriatul său cu Igor Dodon. Maia Sandu a explicat ca acest gest a fost unica soluție prin care țara sa putea scăpa de fostul regim corupt și antidemocratic, evitând să dea un răspuns clar în legătură cu garanțiile pe care această cooperare le oferă.
La Palatul Victoria unde Maia Sandu a fost primită de către premierul României, Viorica Dăncilă, unde s-a discutat despre viitoarea organizare a unei ședințe comune a guvernelor României și Republicii Moldova.

Maia Sandu, prim-ministrul Republicii Moldova începând cu 8 iunie 2019, a exercitat funcția de ministru al educației al Republicii Moldova între 24 iulie 2012 și 30 iulie 2015.

 

Sociabilă și activă, expansivă și intolerantă Maia Sandu reușește să atragă atenția tuturor.

Norocoasă și pricepută în arta conversației de salon se enervează iute, riscă indiferent de situație, reține orice discuție, are o memorie de invidiat. Când vrei să îi atragi atenția mai mult de un minut trebuie să-ți pregătești cu grijă cuvintele, subiectul, tactica de abordare. Îi displace viața monotonă, are nevoie de acțiune, de zdruncinături, de forfotă. Uneori îngâmfată, alteori cu toane și intolerantă poate deveni fermecătoare când e binedispusă și nu e ocupată. Dacă nu are de lucru își face, dacă e prea liniștită își găsește probleme. Îi place când este înconjurată de mulțime, are nevoie să fie lăudată, iubită, admirată. Talentele-i sunt multe: poate avea un discurs impecabil, poate avea talent artistic și idei multe, potrivite fiecărei situații indiferent de gravitatea ei. Înțelege importanța secretelor, ele fac parte din viața sa. Zilele în care este ignorată sunt triste, sunt zile pierdute pentru ea- cifra destinului 3 din 3 și 0.


Potrivită pentru o viață dedicată celor din jurul său, cărora să le ofere sfaturi despre cum ar fi mai bine să trăiască și să acționeze, este implicată și responsabilă- cifra zilei de naștere 6. Orice funcție de încredere este o provocare pentru ea și va fi tratată cu seriozitate. Adeseori responsabilitățile cad pe umerii ei, nu se plânge, nu se opune, mai vrea, știe că este capabilă să poarte orice povară. Are impresia că știe cel mai bine ce-ar trebui să facă ori cum ar trebui să acționeze prietenii, colegii, lumea întreagă. Uneori individualistă alteori vanitoasă poate cădea pradă stărilor depresive. Moralistă, înțelege cu greu punctul de vedere al celorlalți. Își face griji mari pentru probleme minore.


 

Apreciază loialitatea detestă necinstea. Își dorește să fie mereu pregătită motiv pentru care este în alertă mereu- cifra zilei de naștere 6.
Cel mai dificil îi va fi să ia o hotărâre. Ulterior nimeni și nimic nu o va mai putea opri din drumul său, nu o vor mai convinge să renunțe- linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere.
Cu o constituție fizică rezistentă este puternică și nu se dă bătută în fața nici unui efort reușind a învinge orice boală. Cariera este importantă pentru ea- linia fizicului 147 este prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

 

Se întâmplă să nu dea atenție intuiției, este empatică, simte emoțiile i se transmit trăirile celor din jurul său- cifra 2 se repetă de două ori în umerograma zilei sale de naștere.


Comportamentul îi este prietenos. Poate da dovadă de tact și diplomație în situațiile dificile chiar dacă se simte vulnerabilă și mai ales atunci când e nehotărâtă- cifra numeleui complet 2.

Își dorește să aibă puterea de a se implica mai mult, ar vrea să poată dovedi mai multă responsabilitate- cifra vocalelor 6.

Este percepută ca fiind greu de pătruns, cu multe secrete- cifra consoanelor 5 (chiar așa este, are cifra personalității 5).

 

Adaptabilă și convingătoare știe când trebuie să acționeze, în ce moment și cum. Poate interpreta mai multe roluri, poate imagina scenarii, le poate aplica- cifra personalității 5.
Are nevoie de libertate de acțiune, este nerăbdătoare, greu de strunit și de ținut sub control, uneori prea indulgentă cu sine, alteori pasionată de jocuri de culise. Înțelege exact cum sunt cei din jurul ei, se pricepe a folosi pe fiecare în parte acolo unde este potrivit. Știe să întoarcă orice situație oricât ar fi de dificilă, în favoarea ei.

E greu să afli ce simte, ce pune la cale, unde îi este gândul cu adevărat. Maschează excelent orice emoție, își controlează perfect orice pornire, devine omul potrivit la locul potrivit pentru că așa trebuie tu să crezi, așa trebuie tu să înțelegi că este (5).

 

Deși preferă a evolua în public nu este un om de echipă, ea este cea care va coordona echipa, cea care îi va învăța pe ceilalți ce-ar trebui să facă și cum, ea este profesorul nu coechipierul- vulnerabilitate 2.

 

Când îi este mai greu, când are necazuri găsește în sine puterea de a tolera pornirile războinice ale celorlalți. Demontează orice neînțelegere, dezamorsează orice situație cu duhul blândeții, cu generozitate, apelând la pornirile fraterne din sufletele celorlalți. Poate avea reacții neașteptate și spectaculoase- caracteristica ascunsă 9.

 

De la 33 ani și până la împlinirea vârstei de 60 ani (în luna mai va împlini 44 ani) se va afla într-o perioadă cu vibrație 6- oportunități de asumare a responsabilității, funcții în care își va putea exprima opiniile și își va permite să dea sfaturi, îi va obliga pe ceilalți să îi urmeze îndemnurile.

Provocarea acestei perioade este 3- nu va fi interesată neapărat de comunicarea efectivă cu ceilalți, ci doar de îndeplinirea misiunii sale.

 

Anul 2019 are o vibrație personală 5 pentru Maia Sandu. Schimbare radicală, norocoasă pentru Maia Sandu, care are cifra personalității 5.

Își modifică acțiunile, modul de a acționa, tactica. Este un an al relațiilor ascunse, al jocurilor de culise. Schimbarea este evidentă, atât de evidentă încât pentru unii poate deveni supărătoare. Un an bun pentru reușite politice, un an în care este deosebit de convingătoare, de adaptabilă. Luna iunie, a avut pentru ea o vibrație 2, vibrația parteneriatului. A pus la cale colaborări a semnat contracte de colaborare, a acceptat clauze. Ziua de 8 iunie 2019 (ziua din care este prim-ministru al Republicii Moldova), a avut o vibrație 1, pentru ea. Vibrația siguranței, a începutului de drum, a ambiției, încăpățânării și agresivității.

 

Lună mai dificilă în acest an va fi noiembrie, cu a sa vibrație 7, a misterului, a evenimentelor neașteptate, a planurilor care se tot modifică. În această lună, noiembrie, Maia Sandu va fi mai dificilă, mai ciudată, mai încăpățânată, mai greu de înțeles, de abordat. Nu va asculta opiniile nimănui, va refuza orice sfat, va deveni mai sceptică și mai inabordabilă. Există riscul apariției unei stări depresive, pe care Maia Sandu o va depăși în luna imediat următoare.

Tot în noiembrie Maia Sandu poate lua niște hotărâri în singurătate, pe ascuns și să le aplice în decembrie 2019, când vibrația lunii personale va fi 8, care înseamnă ambiție, luptă, eficiență, intoleranță, chiar cruzime. Cu cine se va mai război Maia Sandu vom afla la finalul acestui an sau niciodată, asta pentru că cifra personalității sale, 5, o ajută să masceze excelent, să ascundă lucrurile sau gesturile care nu trebuie descoperite. 
jooble.org