NOUL ETEKS VA FI INAUGURAT  MARȚI, 25 IUNIE, ÎN ZONA ISTORICĂ

NOUL ETEKS VA FI INAUGURAT MARȚI, 25 IUNIE, ÎN ZONA ISTORICĂ(3797)


Lunga istorie a bucătăriei tradiționale românești, dar și orientale, este continuată de restaurantul-autoservire ETEKS din Constanța. O afacere de familie, prosperă, izvorâtă din talentul și pasiunea pentru gastronomia locală. Aproape că nu există preparat din gama menționată care să nu poată fi pregătit în bucătăria unității! Aici, personalul specializat pune în valoare, în fiecare zi, tot felul de ingrediente proaspete, după rețete tradiționale. Un meniu foarte gustos și variat pentru mic dejun, prânz și cină: ciorbe, sarmale, mâncăruri ce-și amintesc de copilărie, tochituri, pește și cărnuri la grătar, berbecuț la tavă, gulaș de vită, saramură de crap, cartofi la cuptor, musaca, budincă de macaroane, plăcinte, salate de fasole/ vinete/ humus/ crudități/ ciuperci, prăjituri clasice și de post și lista continuă...

Tradiționalul “Ca la mama acasă” a devenit o garanție sigură pentru clienții casei, care, fără îndoială, își vor relua vechiul lor obicei: să servească masa la ETEKS! Inclusiv sâmbăta și duminica.

În ciuda multor piedici, ETEKS nu moare și nici nu se predă! Ba dimpotrivă, renaște și se redeschide într-un sediu nou! Evenimentul are loc marți, 25 iunie a.c., ora 9.00, în Constanța, pe strada Petru Rareș nr. 4. Față de vechiul amplasament, noua locație dispune de un spațiu de excepție situat între Liceul M. Eminescu și Piața Ovidiu, locul de promenadă preferat de toți constănțenii.

Ca profil, ETEKS este o unitate unică, în felul ei, în zonă. Atât din punct de vedere arhitectural, fiind vorba de restaurarea și modernizarea unei vechi clădiri, istorice, cât și din punct de vedere gastronomic. Patronul unității, domnul Baiazid Memiș, care a conceput rețeaua de alimentație publică ETEKS, are curajul de a concura de la egal la egal cu localurile care și-au făcut de ani de zile vad în zonă…

Rețeaua de alimentație publică ETEKS și-a dobândit un renume demn de toată lauda în ce privește calitatea și diversitatea produselor. Se poate spune că are o clientelă formată deja dintr-un număr mare de persoane care preferă preparatele marca ETEKS.

De marți, 26 iunie, clienții ETEKS, care are un satelit și la ultimul etaj al mall-lui TOMIS, sunt așteptați în casă nouă!

Noul ETEKS s-a schimbat total! Un restaurant-autoservire cochet, cu o ambianță tinerească. Totul este nou la ETEKS! Chiar și rețetele. Cu excepția celor tradiționale, care au adus faima bucătăriei de aici.

În materie de arhitectură, noul ETEKS este de departe cel mai atractiv. Restaurantul dispune și de o terasă amenajată pe trotuar, unde clienții pot servi tot ceea ce vor. În plus, este un loc unde vă puteți relaxa după ce ați servit masa.
jooble.org