Formare Profesională în Sistem Dual

Formare Profesională în Sistem Dual(2554)


În condițiile în care, în ultimii ani, s-a agravat deficitul de forță de muncă disponibilă pentru a fi angajată, în țara noastră, în special în privința lucrătorilor calificați, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa consideră necesară organizarea unei întâlniri de lucru, la Constanța, în cadrul căreia să se dezbată, împreună cu toate categoriile de factori interesați, problematica dezvoltării învățământului profesional în sistem dual în regiunea istorică Dobrogea.

La această întâlnire vor fi prezenţi: Președintele Autorității Naționale Pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România, Dl. Ion Gabriel Bratu, autorități județene, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar General Constanța, primari, directori de școli și desigur, întreprinzători și manageri ai societăților, interesați de învățământul dual, ca soluție de acoperire, pe termen mediu și lung, a necesarului de lucrători calificați.

Cu acest prilej, va fi semnat un Protocol de colaborare între CCINA Constanța și Autoritatea Națională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România.

 

Persoanele interesate, sunt invitate să participe la acest eveniment, care va fi organizat de CCINA Constanța și ANFPISDR, în data de 19 iunie 2019, de la ora 10.30, în sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.185A, etaj 2, sala ”Eurodobrogea”, prin confirmarea participarii. până în data de 18.06.2019, la adresa de e-mail secretariat@ccina.ro sau pe fax, la nr. 0241619454.  
jooble.org