Seawolves Bike Fest 2019, 12th edition, la PHOENICIA HOLIDAY RESORT!

Seawolves Bike Fest 2019, 12th edition, la PHOENICIA HOLIDAY RESORT!(1146)


Editia cu numarul 12 a Seawolves Bike Fest va avea loc in weekend-ul 7-9 Iunie 2019 si se va desfasura tot pe malul marii, in Mamaia Nord, insa intr-o noua locatie, cea mai spectaculoasa de pana acum -

PHOENICIA HOLIDAY RESORT !(https://www.facebook.com/PhoeniciaHolidayResort)

Intrucat vechea locatie a devenit neincapatoare datorita numarului mare de participanti si capacitatii reduse de cazare si pentru ca, de 12 ani, ne propunem sa facem acest festival tot mai bun si mai bine, am ales ca editia 2019 sa se desfasoare in cel mai apreciat complex turistic de pe litoralul romanesc, o locatie exceptionala, cu adevarat moderna, care ofera un ambient, facilitati si conditii net superioare oricarei altei locatii de pe litoral care ar putea gazdui un astfel de eveniment. Si DA - consideram ca si noi, bikerii si oamenii pasionati de motoare meritam sa ne sarbatorim pasiunea in astfel de conditii de lux!

PHOENICIA HOLIDAY RESORT ofera toate conditiile necesare desfasurarii festivalului nostru dupa modelul cu care v-am obisnuit... si mult mai mult. Va exista parcare asfaltata pentru motoare, zona de campare la cort pe baza bratarii de acces la festival, terase si restaurante cu bauturi si mancare pentru toate gusturile si buzunarele, plaja proprie a locatiei, zona de concerte etc. Noutatea de anul acesta este ca in centrul locatiei se afla un spectaculos parc acvatic, cu piscine fancy si spatii de relaxare, care va face cu siguranta deliciul participantilor!

O alta noutate este ca, locatia dispune de multe locuri de cazare, in mai multe hoteluri de 4 si de 5 stele, cu super conditii, fiecare camera din complex oferind o panorama spectaculoasa!

Am reusit sa gasim intelegere la administratorii acestui complex, care au acceptat sa reduca cu mai bine de jumatate pretul obisnuit pentru cazarea in hotelurile de 4 stele din complex (mai exact cele aflate in jurul parcului acvatic), exclusiv pentru participantii la festival. Acesta va fi de 35 Euro de persoana, pe noapte. Va spunem pretul per persoana deoarece complexul poate oferi mai multe variante de cazare, in functie de preferintele voastre - camera double, triple etc sau chiar apartamente cu 2 sau mai multe camere.

Pentru gusturile mai rafinate exista si posibilitatea de cazare in hotelurile de 5 stele din complex:

- PHOENICIA LUXURY (50 Eur/pers/noapte): https://www.facebook.com/PhoeniciaLuxury

si
- PHOENICIA ROYAL (65 Eur/pers/noapte): https://www.facebook.com/PhoeniciaRoyal

...unde conditiile si pachetele sunt bineinteles, pe masura.

Rezervarile se fac la telefon:
0735.005.050 sau 0341.403.200

Pentru a beneficia de pretul preferential va rugam sa comunicati in mod special ca doriti rezervare pentru a participa la festivalul moto Seawolves!

Desi complexul dispune de mai multe locuri de cazare decat orice alta locatie de pana acum, sfatul nostru este sa va grabiti cu rezervarile, pentru ca este unicul deal legat de cazare pe care vi-l putem oferi anul acesta, iar locurile sunt totusi limitate. Si ce poate fi mai perfect decat sa ai o cazare de lux in inima evenimentului, conectat non-stop la actiune?!

In ceea ce priveste bautura si mancarea, va putem spune ca veti putea gasi orice, pentru toate gusturile si, mai ales, pentru toate buzunarele, de la traditionala bere la draft pana la cocktailuri, sau de la traditionalul gratar pana la specialitati culinare. Promitem ca preturile vor fi decente, poate chiar mai mici decat la ultima editie!

Bineinteles ca vom avea din nou concursurile, super concerte pe aceeasi scena profesionala, cantari live la foc de tabara pe plaja si multe alte suprize. Taxa pentru bratara care asigura acces la festival va fi aceeasi ca si in anii trecuti - 35 de lei.

In speranta ca am reusit sa va surprindem placut cu aceste noutati, va salutam si va asteptam cu drag la cea de-a 12’a editie a Seawolves Bike Fest, editie care promite a fi probabil cea mai spectaculoasa de pana acum! Vom reveni periodic cu noi detalii si noutati!

Keep in touch! 
jooble.org