PNL  A COLORAT MEDGIDIA ÎN GALBEN, IAR PSD A RĂMAS CU MĂRGELELE ROȘII...

PNL A COLORAT MEDGIDIA ÎN GALBEN, IAR PSD A RĂMAS CU MĂRGELELE ROȘII...(2146)


Lipsa de fair-play este definitorie pentru PSD și unii dintre susținătorii săi. Încercările pesediștilor de a minimaliza victoria obținută de PNL în municipiul Medgidia au devenit de-a dreptul ridicole!

Ce știu ei să facă cel mai bine? Să denigreze și să inventeze tot felul de motive puerile, să jignească și, mai ales, să mintă!La un procent sau două, victoria tot victorie rămâne!

PSD Medgidia nu are decât să se scotocească prin buzunare! A avut mai multe voturi? Poate că le-a rătăcit la "Tanța și Costel", feblețele domnului Butnaru!

PNL s-a întrecut pe sine în întreaga țară. Doar la Medgidia, de-alde Gică contra vociferează... Invocă unii diferența mică de procente între principalele formațiuni politice, PNL și PSD. Kakaya problema? Liberalii sunt mulțumiți de scorul obținut. Atât în particular, cât și la nivel național, unde s-au acoperit de glorie.

Sigur, timpul istoric a ținut cu ei. Dorința de schimbare a populației, care s-a săturat de cenușiul pesedist, a fost decisivă. După o pregătire sumară, din mers, organizația PNL Medgidia fiind în plin proces de reconstrucție. Cu un lider nou, care nici nu a apucat să își cunoască bine colegii! Cum s-ar spune, fără nici o probă-test înainte de a pleca "la răzbel"!

Dacă pesedeii sunt așa de tari, precum pretind, de ce nu au învins ei la un scor care să le închidă gura liberalilor! Și, mai ales, lui Vrabie! La baschet, la rugby, dacă închei meciul la un punct diferență în favoarea ta, victorie se cheamă.

Știți care este adevărul, stimată doamnă Vlădescu? Sub conducerea dumneavoastră, ca lider, PSD Medgidia se bălăcește de multă vreme într-o imensă stare de mediocritate. Ca și la București, este un partid pe cale să își piardă personalitatea. Se apropie momentul în care trepădușii care se îmbrâncesc pentru a urca pe tron, în locul lui Dragnea, vor face dovada caracterului lor infect. Vor încerca să lovească în Felix Stroe cu mâna dumneavoastră și a altora!

Ăsta este primul test de loialitate față de noua conducere. Fie ea și interimară. Dacă nu o să executați ordinul, riscați să pierdeți susținerea politică! Evident, cu consecințele de rigoare. Atunci o să vă aduceți aminte de vorbele mele...

Întrebam cum este posibil ca o doamnă în adevăratul sens al cuvântului să se amestece cu astfel de specimene! Unii dintre ei își șterg în continuare nasul cu mâneca de la haină! Nu dumneavoastră sunteți vinovată că PSD s-a decolorat profund și inestetic! Luminița Vlădescu are trasat, ca sarcină de partid, un obiectiv mult mai îndrăzneț: compromiterea lui Vrabie!

În afară de împroșcarea cu noroi a primarului Vrabie, vânat precum îi este și numele, ce alt obiectiv important ne mai propune PSD Medgidia? Ceva care să-i bucure și pe locuitorii orașului Medgidia, care s-au săturat de scandaluri și de promisiuni fără acoperire! Ceva care să mai semene și a progres și civilizație, nu doar înjurături!

Cât e vara de lungă, partidul Luminiței dă cu praștia după vrăbii și se laudă că se luptă cu Opoziția! A venit însă și momentul adevărului, când PNL i-a tras basca pe ochi! Doamna Luminița, cei care vă laudă pentru fapte de vitejie inexistente nu vă sunt prieteni adevărați...

Până acum, PSD Medgidia nu a avut nici un adversar de temut pe plan local. Desigur, cu excepția primarului. Doar că acesta nu poate duce cât duce un partid! Așa că PSD și-a permis să dețină nestingherit monopolul în toate cele ce sunt! Deși scoate flăcări pe nas tot timpul, PSD-ul doamnei Vlădescu nu a fost în stare să doboare un "biet" independent!

Acum simte în coaste concurența PNL. Și nu oricum, ci printr-o victorie istorică în alegeri! E liniște în PSD Constanța. După înfrângerea suferită la alegerile europarlamentare, domnii nu și-au revenit încă din uluială, după care a urmat panica specifică unor astfel de momente. E liniștea de dinaintea parastasului.

Într-un fel, e mai bine că Liviu Dragnea se află în pușcărie. Cel puțin, pe timpul furtunii care se anunță în PSD, Livache e la adăpost...Haita de lupi din partid este furioasă și dornică să se răzbune. Lupii bătrâni din partid și-au adus aminte de cacealmaua regizată de Dragnea. Atunci i-a asmuțit pe unii contra altora pe tema unui puci inexistent. Au multe să-i reproșeze șefului de partid, aflat acum după gratii.

Și la Constanța este liniște în PSD. Dacă nu ar fi vorba de o înfrângere usturătoare, ai fi tentat să crezi că partidul hibernează după obiceiurile sale cotidiene. Șefii și chibiții lor s-au orientat după buletinele meteo, ca tactică. Sau, mai bine zis, au considerat că victoria vine de la sine și, ca atare, au fost ca și inexistenți! Au mizat dumnealor pe memoria electoratului, care, în concepția unora, ar trebui să fie recunoscători partidului de guvernământ!

Pe-n ce?
Pesediștii constănțeni au mizat pe memoria populației. Sigur, nu au uitat de PSD... Da, nu au uitat fazele negative ale guvernării pesediste. Și s-au dezlănțuit la vot, în sensul că i-au "altoi" serios printr-o prezență record la urne.

În foarte multe localități din țară, galbenul a înlocuit roșul! Prea era totul monoton în jurul nostru! Sunt curios cine mai poartă mărgele roșii!
 
jooble.org