JUCÂND LA RULETA RUSEASCĂ, VRABIE A URCAT PNL MEDGIDIA PE PRIMUL LOC!

JUCÂND LA RULETA RUSEASCĂ, VRABIE A URCAT PNL MEDGIDIA PE PRIMUL LOC!(2184)


După alegerile de duminică, Valentin Vrabie a urcat PNL Medgidia pe primul loc! O performanță de excepție în condițiile în care s-au împlinit doar două săptămâni de când Vrabie a intrat în PNL și a preluat organizația Medgidia a liberalilor! A fost un act de mare curaj din partea sa. Să-mi fie iertată expresia, trebuie să fii nebun să mai joci în ziua de astăzi la ruleta rusească și să îi mai tragi și pe alții după tine! Intrând în PNL cu puțin timp înainte de alegerile pentru Parlamentul Europei, primarul Vrabie și-a riscat întreaga carieră! A plecat la drum cu o organizație pe care nu a avut timp să o cunoască prea bine și și-a asumat răspunderi în plus. Altul, în locul și cu statutul lui, și-ar fi văzut liniștit de viața personală...Da, dacă nu i-ar fi păsat de soarta locuitorilor orașului pe care îl păstorește, și-ar fi pus palma în fund …

Valentin Vrabie a parcurs campania electorală cu pistolul la tâmplă… Rezultatul? PNL a câștigat alegerile la Medgidia! Poate că domnii din conducerea ALDE vor învăța ceva din acest episod electoral! Au dat vrabia din mână pe nimic! Cu Valentin Vrabie la comanda organizației, ALDE Constanța ocupa o poziție fruntașă. Acum se află în groapă pe treapta a cincea! Luxul și prostia se plătesc, spunea Marian Oprișan. Eu zic că și prostia cu aroganța pățesc la fel… Regula este valabilă și pentru PSD, o veritabilă caracatiță ale cărei tentacule le întâlnești peste tot…

Valentin Vrabie a condus PNL local spre victorie în condițiile în care la Medgidia, din păcate, PSD continuă să își bage coada peste tot! În ierarhia locală, cu Vrabie în postura de președinte de filială, PNL a urcat de pe 3 pe 1. PSD se menține pe poziția secundă, după care urmează la gura gropii “repetenții” de la ALDE.

Ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat!
Valentin Vrabie a demonstrat că este un luptător și un politician cu mult curaj și fler. Altfel, nu ar fi rezistat nici măcar o zi ca independent!

Începe o epocă nouă pentru PNL Medgidia.
Cum s-a ajuns aici? Și cu sprijinul lui Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, care a cântărit bine situația din PNL Medgidia și a acceptat ca Vrabie să devină membru al partidului...Acum are toate motivele să se felicite pentru decizia luată.

Valentin Vrabie este omul care ridică partidele, nu le coboară!
jooble.org