INVITAȚIE LA BAL

INVITAȚIE LA BAL(1298)


Camera de Comerţ Industrie Navigaţie şi Agricultură Constanţa are deosebita plăcere de vă invita să luaţi parte la
„Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa” – ediţia a V-a

care va avea loc în ziua de vineri, 21 iunie 2019, ora 19.00, la Grand Ballroom DEL MAR din Mamaia.

“Balul Oamenilor de Afaceri” a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.

Ne dorim să fie o seară specială pentru participanţi, cu un program artistic antrenant şi cu delicatese culinare. În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii surpriză, dedicate participanţilor la această seară exclusivistă.

La ediţia a V-a a Balului sunt invitaţi să participe oameni de afaceri constănţeni, firme premiate, reprezentanţi din domeniul financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa, alţi invitaţi, cât şi mass-media locală.

Ca la fiecare ediţie a acestei gale, în calitate de organizatori, acordăm câteva premii, iar la această a V-a ediţie vom premia start-up-urile constănţene, care au obţinut rezultate financiare remarcabile, de la înfiinţare, firme din domeniul ospitalităţii şi entertainmentului, organizaţii / companii implicate în campanii de responsabilitate socială.

Tariful de participare la Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa, editia a V-a este:
o pentru firmele membre ale CCINA Constanţa
- 200 lei / persoană (plus TVA) şi
- 180 lei / persoană (plusTVA) începând cu a doua persoană
o pentru firmele nemembre ale CCINA Constanţa
- 250 lei / persoană (plus TVA) şi
- 225 lei / persoană (plusTVA) începând cu a doua persoană

Plata se va face în contul CCINA Constanţa, cont RO59BRDE140SV05935041400, deschis la BRD Sat Vacanţă Constanţa, cod fiscal RO2756842 sau cu numerar, la casieria CCINA Constanţa (B-dul Alex. Lăpuşneanu nr.185A).

Pentru detalii suplimentare si inscriere ne puteţi contacta la tel: 0241-618475 sau 0241-549515, sau e-mail: drc@ccina.ro.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri