Spitalul Municipal Medgidia, un adevărat reper pentru ceea ce reprezintă domeniul sănătății în județul Constanța!

Spitalul Municipal Medgidia, un adevărat reper pentru ceea ce reprezintă domeniul sănătății în județul Constanța!(947)


Spitalul Municipal Medgidia are o nouă linie laparoscopică videoghidată de ultimă generație, achiziționată cu sprijinul Clubulului Rotary „Cetate Tomis”. După cum știți, în ultimele luni, Spitalul Municipal Medgidia a intrat într-un proces intensiv de reabilitare, modernizare și dotare, devenind din ce în ce mai performant, atât pentru pacienți cât și pentru noii medici care s-au alăturat corpului profesional al unității spitalicești.

Unitatea medicală deservește peste un sfert din locuitorii județului Constanța, atât din municipiul Medgidia cât şi din localităţile limitrofe, iar îmbunătățirea condițiilor sanitare a constituit o prioritate pentru mine, încă de la începutul mandatului. Fondurile europene și partenerii străini atrași repoziționează, încet, dar sigur, Spitalul Municipal Medgidia pe harta spitalelor atractive și sigure pentru pacienți.

Atragerea până în prezent a fondurilor nerambursabile în valoare de aproximativ 10 milioane de euro, vizează:
- renovarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Municipal
Medgidia - peste 2 milioane de euro;
- reabilitarea blocului materno - fetal, 500.000 dolari;
- reabilitarea unității sanitare - 3,6 milioane de euro;
- dotare cu aparatură ultramodernă - 3 milioane de euro.

Mulțumim și pe această cale Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă - TIKA, Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Clubului Rotary „Cetate Tomis”, societății Sterk Plast Srl dar și tuturor celor implicați în procesul laborios de atragere a fondurilor nerambursabile!

Vă garantăm faptul că în cel mai scurt timp posibil Spitalul Municipal Medgidia va deveni un adevărat reper pentru ceea ce reprezintă domeniul sănătății în județul Constanța!

#SpitalulmunicipalMedgidia #Investitii #Medgidia 
jooble.org