LUPUL LIBERAL BAGĂ SPAIMA ÎN CORUPȚI!

LUPUL LIBERAL BAGĂ SPAIMA ÎN CORUPȚI!(946)


Dacă ar fi să mă întrebe cineva ce anume mi-a plăcut mai mult din programul pus în scenă de PNL, cu prilejul lansării candidaților săi pentru alegerile europarlamentare, aș răspunde simplu: COERENȚA.

E de apreciat exigența celor care au pregătit cu mult simț de răspundere un moment foarte important al alegerilor europarlamentare: prezentarea candidaților.

Chiar dacă au fost abordate o multitudine de probleme, dintre cele mai grave, cu care se confruntă țara noastră, subiectul de bază s-a centrat pe tema corupției. Nici nu îmi imaginam că liberalii, băieți deștepți, vor avea alt azimut, în condițiile în care CORUPȚIA reprezintă castana fierbinte pe care pesediștii nu reușesc să o scoată din foc! Un subiect pe care PSD nu îl poate aborda din lipsă de argumente!

Rareș Bogdan, candidatul vedetă al PNL pentru europarlamentare, a ilustrat, cu afinitățile sale de mare jurnalist, cum nu se poate mai bine tema enunțată mai sus. S-a oferit să joace rolul lupului liberal în perspectiva vizitei pe care staff-ul liberal urmează să o efectueze la Alexandria, capitala corupților, zice domnia sa!

Mesajele transmise de liberali sunt cunoscute. PNL țintește bine. Are o gardă reprezentativă. Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Ludovic Orban sunt doar câțiva dintre lupii vechi care au transmis diverse mesaje electoratului. Evident, critici și acuze care ar trebui să-i pună pe gânduri pe domnii guvernanți!

Bogdan Huțucă, liderul liberalilor constănțeni, i-a criticat vehement pe pesediști, acuzându-i de sărăcirea orașului. O clică de hoți și incompetenți. Au promis opt spitale regionale. Au făcut? NU. Au promis autostrăzi! Chiar și în zig-zag! NU, adică NU, pe linie!

S-au folosit cuvinte grele! Grele, dar bine fundamentate. Ludovic Orban a vorbit despre batjocura cu care sunt tratați românii, folosind un discurs bine șlefuit și mai puțin melodramatic. S-a vorbit despre posibila întoarcere acasă a românilor obligați să muncească în străinătate ca să nu moară de foame. Un subiect foarte sensibil care trebuie abordat cu multă grijă. Ceea ce liberalii au și făcut.

Un subiect la fel de sensibil este soarta Constanței, un oraș abandonat, susțin liberalii locali, în mod deosebit, cunoscute fiind reacțiile acestora pe această temă. Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, este un militant neobosit pentru salvarea orașului Constanța. Ca să realizăm cât de mult am decăzut, e suficient să lecturăm toate observațiile domnului Huțucă pe această temă. De când cu noua conducere, care a reformat partidul, aici îl amintesc bineînțeles și pe prim-vicepreședintele Septimiu Bourceanu,

PNL Constanța arată și se mișcă foarte bine. Chiar organizarea acestei manifestări de mare anvergură a fost un test pe care conducerea PNL Constanța l-a trecut cu bine, organizarea fiind ireproșabilă...Mai ales că au participat delegați din 5 județe! Manifestarea de la Constanța ne-a adus în față un partid, mă refer la PNL, mult schimbat în bine.

Rareș Bogdan se maturizează și el de la o zi la alta, reglându-și tirul din mers, ca un autentic lup liberal. În opinia mea, impresionat și de cele petrecute la Constanța, PNL, la nivel național, are șanse serioase la alegerile care vin, inclusiv în privința susținerii lui Iohannis la președinție. Ținta lui preferată este Liviu Dragnea, care începe să se precipite.

Față de celelalte formațiuni politice aflate în cursa alegerilor, mesajul PNL se adresează consistent cetățenilor. În timp ce în PSD toată lumea are un singur obiectiv: salvarea de la pușcărie a domnului Liviu Dragnea. Din nefericire pentru cei care își pun voluntar pielea la saramură pentru Dragnea, nimeni nu sesizează că Dragnea trage partidul după el la fundul apei!

PNL merge mai departe! Doar ÎMPREUNĂ vor reuși!
jooble.org