PRO TV  -  CAPRELE LUI CLAUDIU PALAZ

PRO TV - CAPRELE LUI CLAUDIU PALAZ(1042)


Pentru dezastrul constatat la Secția de neurologie a Spitalului Județean Constanța de către ministrul Sănătății, au fost sancționate drastic două asistente medicale! Noroc că, în ziua efectuării controlului ministerial, pe exact aceleași cărări bătătorite de alți somnambuli, ghilotina de serviciu era defectă… Altfel, am fi asistat la o execuție demonstrativă privind decapitarea, întocmai, la timp și eficientă, a celor două asistente care au atentat la sănătatea populației.

Prin această execuție, ar fi fost afectată rezerva națională de capre din curtea vecinului, deși, datorită creșterii natalității pe cap de specie, stăm, încă, destul de bine la acest capitol. Lista factorilor vinovați de starea deplorabilă în care se află secția respectivă este mult mai mare și cuprinde toate femeile de serviciu de la etajul respectiv, instalatorul Ghiță, moașa Reta, care nu avea ce căuta pe secție, câțiva membri din corpul de pază, care nu știu ce naiba mai păzesc!

Ca un făcut, tot ceea ce nu merge sub aripa Consiliului Județean Constanța este pus în cârca personalului auxiliar! În schimb, cei doi lei paralei, președintele și vicepreședintele CJC, sunt ca și inexistenți! Capacitatea lor managerială e mult prea complexă față de anumite situații deficitare existente în teren, acolo unde domniile lor nu cunosc realitatea înconjurătoare. Deși între obiectivele arheologice și Spitalul Județean, secția Neurologie, sunt foarte multe elemente asemănătoare. Numitorul comun fiind starea de vraiște și debandadă.

Datorită PRO TV, am avut și noi ocazia să vedem cum se mișcă Claudiu Palaz în exercițiul funcțiunii. Intervievat în legătură cu starea în care se află monumentele arheologice din județul nostru, Claudel a făcut dovada inegalabilului său joc de scenă! Dacă ar fi fost adus un pian de pe vremea lui Stan și Bran, ne-am fi distrat ca și cum am fi vizionat un film mut! Reporterul întreba și dumnealui se bâlbâia. Și pentru că nu reușea să ducă o frază până la capăt, s-a apucat să-l ia la ture pe singurul cetățean care muncea cu adevărat, măturând în interiorul unui vechi sit!

Ce făcea? Mătura? Cum așa? Mătura de capul lui? Asta a sesizat și domnul Palaz. Că se poate mătura și fără indicațiile sale prețioase! Dar exact chestia asta l-a înfuriat de-a binelea! Dumnealui susținea sus și tare că nu se poate mătura în locul respectiv decât sub stricta supraveghere a unor arheologi!

Într-un fel, încerca să se justifice în raport cu starea avansată de degradare a unor obiective arheologice de o mare importanță. Coborât cu picioarele pe pământ, domnul Palaz și-a trădat nesiguranța generată de necunoașterea situației din teren.

În reportajul difuzat de PRO TV, domnul Claudiu Palaz joacă fals mai multe roluri. Dar nu reușește, nici de această dată, să ne convingă că este omul potrivit la locul potrivit! Ca să iasă basma curată, a mutat caprele vecinului la el în curte!

 
jooble.org