Gala de BOX Memorialul

Gala de BOX Memorialul "Anton Aurel" - Ediția a II-a(2384)


Clubul Sportiv Medgidia în parteneriat cu Federația Română de Box cu sprijinul Primăriei Municipiului Medgidia, organizează Memorialul "Anton Aurel" ediția a II-a. Gala de Box se va desfășura Duminică, 14 aprilie 2019, începând cu ora 12:00, în Sala Sporturilor "Iftimie Ilisei" din Medgidia.

Cluburi participante:

CSA Steaua București
CS Dinamo
CS Farul Constanța
Axiopolis Cernavodă
CSM Danubiu Tulcea

CSM Târgoviște
Callatis Mangalia
CS Năvodari
CS Medgidia

Box Feminin și Masculin destinat categoriilor de vârstă 8-20 de ani.
Pugiliștii Clubului Sportiv Medgidia aflați sub tutela antrenorilor noștri, Calu Mustafa - triplu campion național, Prica Avram, Mustafa Iusein și Nicu Aliman vor lupta în această gală, inclusiv campioana noastră, neînvinsă până în acest moment, Amalia Nita.

Premii:
- Sportivii învingători, vor primii medalii și diplome;
- Se va întocmi și un clasament pe cluburi, vor fi premiate primele 3 locuri;
- Se va acorda cupa fair-play

La sfârșitul galei de box, sportivii secției de KickBoxing din cadrul CS Medgidia, pregătiți de antrenorul Iusein Tanior vor susține 3 meciuri demonstrative la categoriile de vârsta cuprinse între 8 și 22 de ani.

Invitați de onoare:

Calistrat Cuțov - Maestru emerit al sportului, laureat cu bronz la Mexico 1968. Din 1981, a devenit antrenor. A fost antrenorul lui Daniel Dumitrescu, câștigătorul medaliei de argint la Olimpiada de la Seul din 1988.
Alec Nastac Campionul republican locotenent - major Alec Nastac, Maestru emerit al sportului, medaliat cu bronz la J.O. 1976.
Gheorghe Simion - Maestru Emerit al sportului, Campion Mondial, Campion European și Medaliat cu bronz la Olimpiadă și dublu campion Mondial la Tineret,
Marcelică Tudoriu - Maestru emerit al sportului, Campion Mondial la tineret, Locul I la Centura de Aur a României, de 6 ori campion național.
Gabi Ciupercă - Dublu Campion Național, medaliat la europene, câștigător a Centurii de Aur a României
Abladim Faridim - Maestru emerit, Antrenorul Principal în lotul Național de Seniori a României
Toma Matei - Antrenor Federal
Ilie Stan - Antrenor Lotul Național de Cadeți.

Vechii campioni ai Medgidiei au fost invitați, pentru a lua parte la cea de-a doua ediție, în memoria regretatului Anton Aurel, fost antrenor al A.S. „Cimentul Medgidia”.

Le urăm succes, tuturor participanților!

⚪️🔵#CSMedgidia #BOX #FRBox #Memorialul #AntonAurel #Medgidia #Constanța
jooble.org