Femeilie liberale au marcat  -Ziua internațională de conștientizare a autismului-

Femeilie liberale au marcat -Ziua internațională de conștientizare a autismului-(1282)


Organizația Femeilor Liberale din municipiul Constanța a participat duminică, 31 martie a.c., la un eveniment caritabil dedicat „Zilei internaționale de conștientizare a autismului”, aflat la a patra ediție.

Cu această ocazie, doamnele liberale s-au alăturat demersurilor unor ONG-uri locale ale căror acțiuni sunt deja tradiționale în Constanța pentru a sprijni programele și terapiile oferite gratuit copiiilor cu autism.

În acest context, președintele organizației femeilor liberale municipiul Constanța, consilierul local Adriana Câmpeanu laudă inițiativa organizațiilor non-profit din Constanța care se implică activ în situația copiilor bolnavi și a parinților:

Remarc cu mâhnire că astăzi, în România nu s-a făcut nici un progres privind legislația care reglementează drepturile bolnavilor din spectrul autist, deşi avem exemple de bune practici în legislaţia europeană. Singura speranță sunt organizațiile non-profit care încearcă constant să tragă un semnal de alarmă pentru ca noi toți să conștientizăm drama copiilor și părinților”.
 
jooble.org