NAȘPA DACĂ AI VOTAT, PE LOC TE-AM ARESTAT!

NAȘPA DACĂ AI VOTAT, PE LOC TE-AM ARESTAT!(3240)


Prințișorul Claudiu Palaz a dat pe mâna Poliției Constanța, dacă am reținut eu bine, mai mulți consilieri județeni! Pe care domnia sa îi vrea tunși, rași și frezați, cu câte o frecție la mulinetă din partea casei! De parcă Poliția Constanța ar fi frizeria ambulantă a domniei sale, școală de bune maniere în materie de exercitat drepturi cetățenești precum votul.

Înțeleg că domnul Claudiu Palaz tânjește după anii când era prefect și Poliția îi stătea, ca un motan negru și bucălat, leneș la picioare!

Și, totuși, cum au reușit acești consilieri să-l scoată pe domnul vicepreședinte din pantofii lui extrem de vizibili? Ca să ajungi la o măsură atât de drastică, te gândești că s-a întâmplat vreo grozăvie!

Mă rog, ceva deosebit de grav!
Au tras semnalul de alarmă în tren? La viteza cu care circulă, nu e nici un pericol! Fiind vorba și de partide cu doctrine diferite, îți imaginezi că protagoniștii s-au încăierat! Altfel, de ce ar apela liderul PMP la Poliție?!

I-au zgâriat “Merțanul” parcat abuziv pe trotuar chiar în ușa sediului PMP? Motivul invocat te lasă interzis ca în orașul cu bastonașe al primarului Făgădău!

După cum au declarat “pârâții”, aceștia au fost reclamați pe motiv că, într-o speță anume, votul lor nu a fost pe placul domnului Palaz! Concret, aceștia au votat împotriva unui proiect promovat de vicele Consiliului Județean Constanța!

Și kakaya problema?
Chestia asta cu votul împotrivă îmi aduce aminte de vechiul șlagăr “Dai în mine, dai în fabrici și uzine!” Nu știu dacă există un cadru legal pentru sancționarea celor care votează cu “NU!” un proiect al unui adversar politic!

Dacă da, îl rog pe domnul Palaz să facă un efort și pentru binele orașului Medgidia. Să le facă o plângere și consilierilor care votează doar cu “NU” când sunt prezentate proiectele primarului Valentin Vrabie!

Cu plecăciune, cum ar spune inepuizabilul jurnalist Pompiliu Comșa, care ar putea scrie o parodie de zile mari pe tema asta.

Deși, dacă s-a ajuns până aici, e de plâns și nu de râs!
 
jooble.org