Eficiență energetică - proiecte în curs și idei noi

Eficiență energetică - proiecte în curs și idei noi(2031)


Miercuri, 3 aprilie 2019, de la ora 09:00, în sala Ovidiu, la Hotel Ibis din Constanța, energynomics.ro organizează al doilea eveniment din acest an în seria dedicată Eficienţei Energetice: „Eficiență energetică - proiecte în curs și idei noi”, în cadrul campaniei energynomics.ro. “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”.

Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie. 

Vor fi invitați experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Vor sustine prezentari:
Bogdan Anton, Departamentul pentru eficienţă energetică, ANRE
• Romulus Berdei, director general Control Point, powered by Valmet
• Constantin Costea, Director Adjunct MET România Energy
• Cristian Bolohan, Process & Engineering Director Rompetrol
• Horia Garlonta, Head of Scada Departament, Eximprod
• George Guran, consilier la Ministerul Fondurilor Europene, DG POIM
• Laura Buzatu, Consilier juridic, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, expert proiect DeCarb

Va asteptam la „Eficiență energetică – proiecte în curs și idei noi” pentru un dialog deschis privind

🔎 Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
🔎 Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
🔎 Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
🔎 Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri: Control Point powered by Valmet, Emerson, Enevo, Eximprod, MET România Energy, Ridgid, Rompetrol, SAMER.

Parteneri strategici: Societatea Auditorilor și Managerilor Energetici din România – SAMER, AIIR-FV, #better, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa - CCINA, prin Enterprise Europe Network Constanta.

🔎 Mai multe informaţii găsiţi în pagina evenimentului: http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/eficienta-energetica-proiecte-in-curs-si-idei-noi-constanta-3-aprilie/

✏️ Vă rugăm să ne transmiteți răspunsul referitor la interesul dumneavoastră de a participa la telefon +40 21 230 20 22
sau pe e-mail: denisa.nicola@wing-media.com pana in 1.04.2019

⚠️ Participare:
Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro sau parteneri.
 
jooble.org