PRIMARUL FĂGĂDĂU VREA SĂ NE TRAGĂ ÎN ȚEAPĂ!

PRIMARUL FĂGĂDĂU VREA SĂ NE TRAGĂ ÎN ȚEAPĂ!(2367)


Primarul Făgădău se joacă cu nervii noștri!
Are o metodă personală prin care îi întoarce și îi întinde la maxim. Ne consideră cobaii domniei sale și continuă să facă experiențe pe spatele și pe nervii noștri! În general, pe ce apucă…

Suntem laboratorul lui ambulant!
Cum îi sticlește o idee în cap, hop, sare imediat pe noi și ne obligă să-i acceptăm inițiativele sale stupide! A întors orașul pe dos. L-a pus cu gura în jos. Suntem în orașul labirinturilor cu multe oglinzi paralele. Sunt oglinzile alea care te fac când gras, când slab…

După cum are chef Făgădău, acompaniat de Poliția lui locală.
Orașul nostru a fost transformat într-un muzeu al rebuturilor. Într-un poligon auto unde, în ton cu ideile sale trăznite, se circulă mai haotic decât pe vremea lui Radu Mazăre.

Din păcate, s-a ajuns de la parodie la tragedie!
O tânără judecătoare și-a găsit sfârșitul în urma unui groaznic accident de circulație. La finalul mai mult decât tragic a contribuit și una dintre sutele de țepe fixate pe marginea principalelor artere de circulație de care victima s-a lovit cu putere.

Asta este concluzia la care au ajuns foarte mulți dintre cei care studiază această nefericită întâmplare. Nu știu care este logica împânzirii orașului cu astfel de dotări! Artizanală sau tehnică? Dar nu prea văd pe cine protejează! Sunt locuri unde nu încap pe trotuar două persoane umăr lângă umăr. Una trebuie să circule pe carosabil, ceea ce înseamnă că se expune la accidente...

Deocamdată, mai repede decât ne așteptam, vorbim deja de un caz controversat! Desigur, într-un context anume, în care se cunosc cauzele principale, inclusiv autorul accidentului, aflat într-o situație critică pe patul spitalului.

Din păcate, evenimentul cu pricina a fost tratat de autorități ca un banal fapt divers. Alții au pus moartea tinerei judecătoare pe seama ghinionului, evitând să aducă vreo critică noului sistem de organizare a circulației din centrul orașului.

Mă tem că din dorința de a ieși cât mai repede din anonimat, primarul Decebal Făgădău a acceptat această improvizație. Nu ar fi o chestiune ieșită din comun. În definitiv, de când domnia sa a ajuns primarul Constanței, orașul este plin până la refuz de tot felul de făcături și de improvizații, cu numeroase interdicții.

În loc să simplifice circulația în punctele cheie, mai mult încurcă traficul rutier și pietonal. Se apropie Paștele. Sper că domnul primar nu va împodobi din nou parcurile cu vechile podoabe, de-a dreptul penibile, cu acele ouă uriașe confecționate din metal.

Ouălele “gigant”, vopsite parcă în bătaie de joc, erau plasate în intersecții. Aici încurcau circulația, obturând vizibilitatea conducătorilor auto în anumite puncte. Din fericire, nu s-au înregistrat evenimente deosebite!

După ce ne-a dat un flit cu promisiunile sale electorale, acum, Decebal Făgădău vrea pesemne să ne tragă în țeapă după un scenariu de Vlad Țepeș!

Că, vorba aia, a plantat țepe peste tot!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri