Polaris M Holding vine in sprijinul campaniei -Curățăm Constanța Noastră-

Polaris M Holding vine in sprijinul campaniei -Curățăm Constanța Noastră-(601)


Aflata la cea de a 8-a editie, Campania “Curățăm Constanța Noastră”, initiata de Primaria Municipiului Constanta, incepe in data de 1 aprilie 2019 si se incheie in data de 30 aprilie 2019. In cea mai ampla actiune de responsabilizare civica fata de mediul inconjurator se va face ecologizarea, igienizarea si infrumusetarea intregului oras.

Polaris M Holding se va implica si va sustine campania de primavara si in acest an. Pe langa activitatea contractuala mentinuta, societatea va asigura intregul suport tehnic pentru preluarea si transportul deseurilor rezultate in urma igienizarii si salubrizarii zonelor vizate. De asemenea, vor fi mobilizate echipe de angajati si echipament specific pentru a se asigura fluxul firesc al acestei activitati de curatenie generala, care se va desfasura in municipiul Constanta.

Autoritatile locale invita cetatenii, agentii economici, asociatiile de proprietari, institutiile de stat si private sa participe la desfasurarea campaniei prin inscrierea pe site-ul oficial: www.curatamconstantanoastra.ro 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri