De LA CHILIA-N PORT, ÎNTRE APE, la Eforie, o seară cu IONEL TUDORACHE, un brand al muzicii lăutărești

De LA CHILIA-N PORT, ÎNTRE APE, la Eforie, o seară cu IONEL TUDORACHE, un brand al muzicii lăutărești(2391)


Și la bine, însumând bucuria, și la rău, însumând tristețea, lăutarii fac parte din viața noastră.

Cântecele lor au fost compuse pe calapodul sufletelor noastre. Ei știu cel mai bine când curge prin venele noastre sânge albastru, când avem ochii înlăcrimați, când avem chef de viață, când bem un păhărel...

Maestrul Ionel Tudorache revine la Eforie, Restaurant Pescãresc " Între Ape" într-un spectacol de excepție alături de formația Frații Buzoieni Jr. în data de 29.03.2019.

Muzica lãutãreascã așa cum vine ea de la origini, vă va antrena și vã va scoate la dans.

Muzica lăutărească reprezintă un unicat pentru universul românesc. Iar, în acest context, Maestrul Ionel Tudorache este lăutarul care a încântat o națiune întreagă cu melodia ”La Chilia-n port”, un artist desăvârșit. Povestea spune că l-ar fi “vrăjit” chiar pe Nicu Ceaușescu cu acest cântec...

Maestrul Ionel Tudorache este considerat de specialiştii în domeniul muzical unul dintre cei mai buni interpreţi ai genului lăutăresc, un mare maestru al acordeonului. Lăutarul buzoian are deja trei albume înregistrate la casa de discuri Electrecord şi este cunoscut pentru originalitatea cu care interpretează melodia "La Chilia-n port".

Eu sunt cel care a mers în Chilia pentru documentare și a ridicat-o la rangul de șlagăr al muzicii lăutărești. Am îmbunătățit-o mult, eu și cu instrumentiștii pe care i-am avut de-a lungul timpului”

Maestrul Tudorache este un adevărat brand al muzicii lăutărești.

Așadar, seara asta-i seară mare! Chef și petrecere cu cântecele îndragite de noi toți !

Maestrul Ionel Tudorache , perla muzicii lăutărești autentice , acompaniat de Frații Buzoieni Jr. !

Vineri, 29 martie, ora 21.00, la Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE !

Biletele sunt deja disponibile atât pentru cei ce vor să le achiziționeze apelând numãrul de telefon al restaurantului , cât și din Constanța sau Mangalia, apelând numãrul 0766765889.

Așa cum deja știți seara va continua cu karaoke , dans și muzicã internaționalã , alãturi de prietenii voștri DJ X și MC Armand.

Prețul unui bilet este de 65 lei.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri