Tot ce vă doriți pentru casă și familie!

Tot ce vă doriți pentru casă și familie!(560)


Camera de Comerț, Industrie Navigație și Agricultură Constanța vă oferă cadrul necesar expunerii produselor Dvs. prin organizarea ediției de primăvară a Târgului de Mobilă totul pentru casa și familie, concept integrat în cadrul Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică.

Târgul de Mobilă totul pentru casă și familie se adresează publicului larg constănțean, interesat în permanență de noile tendințe în domeniul home – deco și nu în ultimul rând, operatorilor din turism, ce reprezintă peste o treime din capacitatea de cazare turistică a României, oferindu-le o gamă diversificată de mobilă, de la cea clasică, la cea modernă, soluții neconvenționale, ecologice, scaune pentru săli de conferință, terase, amenajări de spatii auxiliare, saltele, perdele, uși, etc. realizate la cele mai înalte standard, atrăgând-i să participe constant la acest eveniment, în vederea creării de relații comerciale în avantajul ambelor părți.

Obiectivul principal propus expozanțtilor este acela de a crea un sistem de soluţii complete, orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producători de mobilă, accesorii şi utilaje din cadrul industriei de mobilă.

Ca și anul trecut, dorim să vă facem cunoscut faptul că, Târgul de Mobilă totul pentru casă și familie va fi organizat în cadrul Pavilionului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional, vor mai avea loc: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2019, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, etc.

CCINA Constanța, în calitate de organizator, pune la dispoziţia potenţialilor expozanţi pavilionul de la intrarea în staţiunea Mamaia, un spaţiu special destinat organizării unor astfel de evenimente. Pentru a veni în întampinarea nevoilor expozanţilor dar şi al potenţialilor cumpărători si contractori, pe perioada târgului,se va desfăşura o amplă campanie media de promovare, ce include conferinţă de presă la deschidere, promovarea evenimentului in presa scrisă, radio, tv, on-line şi out door: bannere, afişe, flyere, precum si invitaţii ce vor fi transmise unităţilor de cazare turistică și de alimentaţie din zona litoralului românesc.

Programul de vizitare va fi unul generos, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).
jooble.org