Cum se disculpă polițistul-erou(1268)


Șeful postului de poliție din Bărăganu, Robert Sârbu, care a fost desemnat polițistul anului, este acuzat că a lovit cu mașina o femeie din localitate.

Acesta neagă însă toate acuzaţiile care i se aduc și spune că cel care a depus plângerea este Popa Mădălin Alexandru, care are trei dosare de cercetare penală, pentru capete de acuzare cum ar fi lipsire de libertate şi tâlhărie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Gelu Manolescu, pe data de 25 martie a fost depusă o sesizare de către Popa Mădălin Alexandru, care afirma că omul legii ar fi lovit-o cu mașina pe mama sa vitregă, după care a fugit. Poliţistului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru părărsirea locului accidentului şi este acuzat de vătămare corporală din culpă. Dosarul a fost înaintat Parchetului Tribunalului Constanţa.

Reamintim că şeful intermiar al IPJ, comisarul-şef Adrian Rapotan, a propus înaintarea în grad a şefului Postului de Poliţie de la Bărăganu, Robert Sârbu, care a fost desemnat şi poliţistul anului, după ce a salvat un suspect de furt peste care s-a prăbușit un mal de pământ, în localitatea Bărăganu, la începutul acestei luni.


 
jooble.org