TAXE ȘI IMPOZITE MĂRITE- PRIMARUL VRABIE DESPRE PICĂTURA CARE A UMPLUT PAHARUL...

TAXE ȘI IMPOZITE MĂRITE- PRIMARUL VRABIE DESPRE PICĂTURA CARE A UMPLUT PAHARUL...(874)


Cum era de așteptat, dată fiind prestația discutabilă a consilierilor, locuitorii municipiului Medgidia vor avea parte, în acest an, de taxe și impozite mai mari!

Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, prin intermediul unei postări pe rețeaua de socializare Facebook, după ce administrația locală a fost informată de către Ministerul Finanțelor cu privire la măsura ce trebuie pusă în aplicare. Nici că se putea o veste mai proastă, acum, în primele zile ale lunii februarie!

Cauza?
Aceeași care a transformat Consiliul Local Medgidia într-un fagure al răului. Lipsa de seriozitate și de interes față de soarta orașului, lipsa de responsabilitate a consilierilor, care s-au coalizat împotriva primarului Vrabie, generând tot felul de conflicte și dispute păguboase…

Nici măcar ambiții politice nu pot fi catalogate acțiunile menite să demoleze din start proiectele primarului Vrabie! În loc să fie discutate chestiuni serioase, se bate apa în piuă! Așa s-a întâmplat și la ședințele de Consiliu Local desfășurate în luna decembrie a anului trecut.

Pentru că nu s-a ajuns la un consens, administrația locală a rămas cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 114/2018 legate de gât!

Primarul Valentin Vrabie i-a informat pe cetățenii municipiului cu privire la răspunsul oficial privind această speță. “Potrivit răspunsului primit astăzi de la Ministerul de Finanțe, întrucât consilierii locali, pe care voturile dumneavoastră i-au trimis în funcții publice, nu au votat în ședințele din datele de 20, 27 și 28 decembrie, taxele și impozitele propuse de mine, suntem nevoiți astăzi să suportăm cu toții, consecințele dezinteresului și disprețului acestor indivizi. În proiectul de hotărâre inițiat de mine am propus ca taxele și impozitele locale să rămână la nivelul anului 2018“, precizează primarului Valentin Vrabie în postarea de pe rețeaua de socializare Facebook.

Edilul evidențiază faptul că această decizie care se va răsfrânge asupra bugetului fiecărei familii în parte, vine ca o “o picătură care a umplut paharul”, “după blocarea numeroaselor proiecte atât de necesare comunității”.

 

În continuare prezentăm mesajul integral al primarului Valentin Vrabie către locuitorii orașului Medgidia

“Stimați cetățeni,

Așa cum am anunțat încă de la sfârșitul anului trecut, din păcate, noi cetățenii municipiului Medgidia, vom fi nevoiți să plătim taxe și impozite majorate cu un procent cuprins între 50% și 100%, în funcție de situație.

Potrivit raspunsului primit astăzi de la Ministerul de Finanțe, întrucât consilierii locali, pe care voturile dumneavoastră i-au trimis în funcții publice, nu au votat în ședințele din datele de 20, 27 și 28 decembrie, taxele și impozitele propuse de mine, suntem nevoiți astăzi să suportăm cu toții, consecințele dezinteresului și disprețului acestor indivizi. În proiectul de hotărâre inițiat de mine am propus ca taxele și impozitele locale să rămână la nivelul anului 2018. Este absolut incredibil cum demagogia, minciuna și inconștiența acestor consilieri se vor răsfrânge până la urmă asupra buzunarului fiecăruia dintre noi. După blocarea numeroaselor proiecte atât de necesare comunității noastre, majorarea taxelor și impozitelor locale vine ca o picătură care a umplut paharul!

Îi rog pe artizanii acestei situații, Luminița Vlădescu și Marian Butnaru să rezolve această situație ingrată pentru orașul nostru!”

 
jooble.org