CLAUDIU PALAZ ȘI TELEVIZIUNEA DE PRIM AJUTOR

CLAUDIU PALAZ ȘI TELEVIZIUNEA DE PRIM AJUTOR(1332)


De când s-a lovit cu năsucul lui neajutorat de piciorușul unui podeț, domnul Claudiu Palaz a devenit mai bun, mai blând, mai tandru,și mai bun, mai ciudat și mai neajutorat…

Ca să ajungă la asemenea performanțe, și-a tras baston de televiziune de prim ajutor! Ca și soldatul care poartă în permanență în ranița lui bastonul de general! Lui Claudel Palaz i-ar fi prins bine și un basțon reflectorizant! Cu o astfel de dotare personală, poate că domnia sa nu și-ar mai fi parcat abuziv “merțanul” pe trotuar, sfidându-i pe cei care, pentru un astfel de gest, au plătit amenzi grele!

Nu și Claudiu Palaz, prieten cu primarul Făgădău! Domnia sa, pe de o parte, pozează în justițiar, pe de altă parte, comite câte un mic abuz cetățenesc, profitând de poziția importantă pe care o deține la nivel județean!

Culmea tupeului, domnia sa ia pe toată lumea la refec pentru activitatea desfășurată, dar nimeni nu îl întreabă ce cifre a cojit când domnia sa era prefectul județului Constanța! Acum, mai nou, Claudiu Palaz, cu alaiul de televiziuni după el, face inspecția instituțiilor sanitare și de sănătate din județ!

În ce calitate?
Și de ce cu televiziunile plocon la dispoziția lui? Exact cum procedează și comisarul Cattani! Care comisar, ce mai reprezintă el, astăzi, fără televiziunile care îi cântau lui în strună? Negura vremii. Atât.

Înainte de a-i critica pe alții, ar trebui ca domnul Palaz să ne spună de ce trecutul său ca prefect sună a gol!? Ca unul care îi cunosc foarte bine traseul în calitate de prefect al județului Constanța, sunt convins că doar gura e de el!

E jenant să dai altora lecții pe teme de sănătate, după ce ai avut județul la picioare și nu ai făcut nimic! E și mai jenant să te sprijini în bastonul TV și să cerșești imagine!

Domnule Palaz, te-ai aflat amar de vreme sub umbrela PSD. De ce nu i-ai determinat pe domnii tovarăși din gașca PSD să transforme unitățile spitalicești în veritabile bijuterii! Știți de ce nu v-ați deranjat? Nu aveați nici un interes electoral la acea vreme!

Acum v-ar prinde bine un nou mandat în coloana țuțuiană a Consiliului Județean Constanța! Sau poate că poftiți la un mandat de primar! Trăiască Traian Băsescu și televiziunile conlocuitoare, fără de care ați fi avut soarta tuturor anonimilor din politichie!

Totuși, domnule Palaz, sunteți persoană publică de ani de zile! Ați ocupat funcții importante! Ați fost prefect în perioada în care această funcție reprezenta totuși ceva! Plus televiziunile care veneau de la sine!

Nu știați că Sănătatea este la pământ!?

La ce vă servește tot circul pe care îl faceți acum?

Inclusiv mizeriile debitate la adresa PNL!
jooble.org