CRIN ANTONESCU regretă deseori că nu e FEMEIE

CRIN ANTONESCU regretă deseori că nu e FEMEIE(738)


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, în deschiderea reuniunii OFL, că deseori regretă că nu este femeie, însă detestă feminismul, despre care consideră că riscă să "desfigureze femeia", făcând totodată o comparaţie cu "masculii" din PNL implicaţi în bătăliile politice, transmite Mediafax.


Antonescu şi-a exprimat la Mamaia aprecierea pentru munca depusă de femeile membre ale PNL."Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie că Dumnezeu ne-a creat diferiţi cu egală splendoare dumnezeiască şi ceea ce are mai preţios femeia este tocmai ceea ce face diferenţa în raport cu bărbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastră sau regret că nu sunt femeie, azi cu atât mai mult măcar că sunt foarte curios ce va să vă spună Bogdan Chireac sau Marius Pieleanu, (care urmau să ia cuvântul la reuniune - n.r.)", a afirmat Antonescu în discursul ţinut la reuniunea femeilor liberale.


Liderul PNL a afirmat că în cazul comportamentului politic al femeilor nu a putut observa trădări sau abandonuri.
"Puţine femei am văzut trădând în istoria de 20 şi ceva de ani a PNL. Nu am văzut sau nu-mi aduc aminte renunţând pentru că nu a obţinut ceea ce-şi dorea la un moment dat sau poate că i se cuvenea la un moment dat. Rar am văzut colege de ale noastre dând vina pe ceilalţi din interiorul sau din afara partidului, rar am văzut sau niciodată mai exact colegele noastre spunând nu mai este nimic de făcut, am pierdut. Am găsit întotdeauna în colegele noastre, nu numai eu, poate mai preocupat de acest aspect, dar chiar şi cei mai aspri dintre colegii noştri masculi, nu numai colege extraordinare, nu numai tovarăşi (...) de luptă pe câmpul de luptă dintre cei mai viteji, mai serioşi, mai eroici, la scara luptelor noastre, dar am găsit întotdeauna şi persoane faţă de care în sens bun să ne cenzurăm, faţă de care pentru slăbiciunile noastre să ne fie ruşine, faţă de care pentru nereuşitele noastre să simţim o mare apăsare", a fost aprecierea exprimată de liderul PNL.

Preşedintele organizaţiei femeilor liberale, Lucia Varga, le-a comparat pe membrele PNL cu "furnicuţe" şi "albinuţe" care vor strânge voturi pentru Crin Antonescu în campania electorală de anul viitor.
Varga a trecut în revistă faptul că anul viitor vor fi două campanii electorale importante, cea pentru europarlamentare şi cea pentru prezidenţiale, unde femeile liberale se vor implica substanţial în promovarea candidaţilor.
În acest context, şefa OFL a transmis un mesaj de mobilizare în susţinerea lui Antonescu pentru poziţia supremă în stat.

"A doua campanie extrem de importantă, după părerea mea, istorică, va fi campania pentru prezidenţiale, unde cu toatele ca nişte furnicuţe, ca nişte albinuţe, vom merge din casă în casă pentru a culege voturi pentru preşedintele Crin Antonescu. (...) Domnule preşedinte, ca să atingem obiectivul vom şi înţepa dacă va trebui", a promis Varga în debutul reuniunii OFL, înainte de a-i da cuvântul liderului PNL.
jooble.org