Revenire avarie magistrala Navodari!

Revenire avarie magistrala Navodari!(548)


Astazi, 22 ianuarie 2019, la ora 04,00, s-a reușit remedierea avariei inregistrata pe magistrala cu diametrul de 1.000 mm, care pleaca de la statia de tratare Palace si alimenteaza cu apa localitatile Ovidiu, Corbu, Lumina si Navodari.

Imediat s-au facut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizarii apei potabile, insa, in scurt timp, a fost descoperita o nouă avarie, la o distanta de aproximativ 15 metri fata de prima lucrare, pe aceeasi conducta cu diametrul de 1000 mm. In prezent se desfasoara lucrari de montare a unui colier si de etanseizare a zonei prin sudura. Prin urmare, s-a sistat din nou pomparea apei pe aceasta conducta pana in jurul orei 11,00. Tinand cont de diametrul mare, dar și de lungimea rețelei de distribuție, perioada de timp necesară pentru umplerea acesteia și intrarea în presiune este de aproximativ 5 ore.

In aceasta situatie, abonatii de la blocurile ANL din Ovidiu, si cei din partea de Est a orasului Navodari (strazile Recoltei, Linistii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternitatii si Plopilor) raman in continuare fara apa la robinete pana in jurul orei 16,00.

Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.
jooble.org