Trafic restricţionat pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanţa!(432)


Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Mircea cel Bătrân nr. 150A, în dreptul Librăriei Universitaria, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să restricţioneze traficul rutier pe strada Mircea cel Bătrân, tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Ion Rațiu, joi - 17 ianuarie 2019, în intervalul orar 09,00-14,00.

În vederea executării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Locală și Poliţia Municipală. De asemenea, a fost informată şi Regia Autonomă de Transport în Comun, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun 2-43, 43C și 43M, care vor circula după următorul itinerar: str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia (până la Capitol) - bd.Tomis, pe sensul de mers spre Tomis Nord.

De asemenea, vehiculele care circulă pe str. Mircea cel Bătrân, tronsonul str. Nicolae Iorga - str. Ion Raţiu, îşi vor continua traseul pe bd. Tomis. Abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, iar tronsonul să poată fi redat circulaţiei în cele mai bune condiţii.
jooble.org