Trafic blocat pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța!(549)


 Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 11 ianuarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Nicolae Iorga și Topraisar, în intervalul orar 08,30 -14,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Ca urmare a unor probleme întampinate la remedierea avariei survenită astăzi, 11 ianuarie 2019 pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe strada Mihai Viteazu, în perimetrul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Alexandru Lăpușneanu până în jurul orei 17,00. Totodată, abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, zona cuprinsă între străzile Cuza Vodă și Nicolae Iorga vor avea apă cu presiuni scăzute până la remedierea avariei.

Având în vedere debitul mare de apă al conductei avariate de pe strada Ștefan Mihăileanu din Municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă, astăzi - 11 ianuarie 2018, una dintre pompele din cadrul Stației de Pompare Călărași, astfel încât echipele de intervenție să poată efectua lucrarea în siguranță. Prin urmare, până în jurul orei 17,30, nu vor avea potabilă la robinete abonații din zona delimitată de străzile: Călărași - Ion Lahovari - Nicolae Iorga - Ștefan Mihăileanu - Gheorghe Murea - I.G. Duca - Avram Iancu - Ferdinand - Traian - Piața Ovidiu - Mircea - Mamaia - Tomis - Călărași. Totodată, consumatorii din zona Peninsulară vor beneficia de apă cu presiuni scăzute până la remedierea avariei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi în cel mai scurt timp.
jooble.org