Cine îi spune lui Dragnea să nu se mai grăbească acum cu Brazilia?!

Cine îi spune lui Dragnea să nu se mai grăbească acum cu Brazilia?!(10021)


Noul preşedinte al Braziliei, Jair Messias Bolsonaro, un politician de extrema-dreaptă, al cărui mandat a început la 01 ianuarie 2019, a promis la ceremonia de investire să construiască „o societate fără discriminare sau diviziune” corectitudine politică şi să elibereze ţara de socialism, scrie BBC.

Născut la 21 martie 1955, are o cifră a destinului 8 din 2 și 6.
Energic și ambițios, dur și permanent nemulțumit, priceput în afaceri și perfecționist, iubește competiția și luptă pentru putere. Are nevoie de controverse, are nevoie să demonstreze, prin orice mijloace, că dreptatea este de partea lui. Puternic și încăpățânat, poate deveni nemilos. Ambițios și motivat este un organizator excelent.

Rezistent fizic și psihic se simte excelent pe câmpul de luptă. Atent la detalii și perfecționist va găsi mereu ceva care să-l nemulțumescă. Diplomat, la nevoie, poate trece cu ușurință dintr-o extremă în alta. Lucrează bine alături de un partener puternic, este un adevărat maestru al planificărilor. Răzbunător, nu uită și nu iartă, poate aștepta oricât momentul potrivit pentru a acționa. Responsabil și implicat, mereu îngrijorat, poate deveni tiranic și excesiv de curios. Pentru a se simți în siguranță el trebuie să scotocească, să afle totul despre ceilalți, să-și pregătească atent acțiunile. Are impresia că știe ce drum trebuie să urmeze fiecare, și, la nevoie, va folosi forța pentru a își impune opiniile. Eficient și rațional, nerăbdător și insistent, intolerant și uneori violent, își dorește puterea (cifra vocalelor 8), își dorește să învingă (nu contează pe cine sau de ce, la nevoie se va lupta cu sine), își dorește să aibă bani.

Știe să facă bani, e priceput la afaceri. Cei din jurul lui îl consideră ca fiind un conducător, un lider (cifra consoanelor 1). Energic și norocos, cu simțul umorului și cu toane are o memorie excelentă. Se plictisește repede, vrea mereu altceva, se enervează ușor, se manifestă zgomotos doar când situația îi permite. Are nevoie să fie admirat, să fie lăudat să fie iubit (cifra zilei de naștere 3). Comportamentul îi este generos (cifra numelui complet 9). Poate deveni un rival periculos (are linia hotărârii 159 și linia organizării 123 în numerograma datei sale de naștere). Acceptă cu greu ordinele altcuiva (cifra de tensiune 1), dar când are necazuri este un diplomat excelent (caracteristica ascunsă 2).
Își începe mandatul într-un an 2019 cu vibrație personală 9 pentru el, ceea ce înseamnă că nu va fi un an nici simplu, nici ușor, ba dimpotrivă, va trece prin clipe dificile în care va renunța la colaborări, la unii colaboratori. Riscul accidentărilor, al accidentelor de orice fel este crescut, mai ales în lunile mai, iulie și septembrie. În februarie și noiembrie proiecte diplomatice cu bune realizări, în martie și decembrie se va consuma intens, va călători mult, va avea noroc în proiectele sale cu riscul suprasolicitării fizice și psihice.

P.S. Brazilia, în portugheză Brasil, oficial Republica Federativă a Braziliei, este o republică federativă formată din 27 de unități federative - Districtul Federal și 26 de state. Este unica țară americană în care limba oficială este portugheza.Țara este împărțită administrativ în 5.564 de municipii. În 2008 avea o populație de 189.612.814 de locuitori cu cea mai mică densitate. Brazilia ocupă locul al cincilea după numărul populației și după suprafață. Fiind a noua putere economică din lume și cea mai mare din America Latină, Brazilia are astăzi o influență internațională mare, atât la nivel regional cât și la nivel global. 15-20% din biodiversitatea mondială se concentrează aici, exemple fiind Pădurea Amazoniană, Pantanal și Cerrado. Brazilia este statul cu cel mai mare număr de catolici de pe Glob. wikipedia
jooble.org