Createria - Christmas Edition

Createria - Christmas Edition(1747)


Primul eveniment social cu vanzare din Constanta!

Createria - Christmas Edition

Createria este cadrul contemporan in care designerul interactioneaza la nivel social, isi exprima identitatea, viziunea si povestea din culise, un concept ce doreste sa reuneasca designeri si branduri romanesti, sub un singur cer, sa expuna noile tendinte in materie de creatie si design, si nu in ultimul rand, sa dezvolte o relatie creator - public.

Pregatim doua zile de shopping alternativ pentru comunitatea pasionatilor de design, arta si contemporan din orasul Constanta.

Lista designerilor prezenti: Parlor, Sweet Paprika, Flash Tatoos, Mosaics, Ovidiu Pop, Emil Rengle Merchandise, Koja Concept, Baden11, Catalin Onocan, Cactus the brand, Concept a trois, Dana Tanase, Gemelli, Cozy Things, Crissmiss, D'arc Bijoux, Studio cabal, Techir, Carolina D, Sin on Skin, Siruna Mandu, Emily G, Maria Seceleanu, Ilumi, La Boheme Events, Joy, TomiSecrets, Lulu Bijoux, Made with Love, D'arc Bijoux, Loomy the brand, Iris Arion, Otto Constantin, Anca si Silvia Negulescu, Vivid si multi altii.

In data de 20 si 21 decembrie va invitam la primul eveniment social cu vanzare din Constanta, in exclusivitate, destinat iubitorilor de design vestimentar, bijuterii, obiecte si arta.


Etiquette, str. Sarmisegetuza nr.5, Constanta.
Program: 20 decembrie – orele 12:00 - 20:00 ; 21 decembrie - orele 12 - 20:00.
Facebook event: https://www.facebook.com/createriafair 
jooble.org