La Medgidia, de sărbători, vor fi acordate peste 3000 de tichete sociale

La Medgidia, de sărbători, vor fi acordate peste 3000 de tichete sociale(1414)


Sărbătorile de iarnă se apropie și ca în fiecare an, în această perioadă Primăria Municipiului Medgidia încearcă să le aducă cetățenilor cu venituri mici dar si persoanelor cu dizablități mici bucurii.

Peste 3000 de beneficiari din Medgidia, Valea Dacilor și Remus Opreanu vor primi tichete sociale în valoare de 50 de lei.

 

Categoriile de persoane beneficiare sunt :

- persoane cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi, persoane cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află sub 640 lei/ lună inclusiv, persoane cu handicap mediu si ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate adulţi şi copii neinstituţionalizaţi ale căror drepturi obţinute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află sub 640 lei inclusiv;

- persoanele încadrate în gradul grav, accentuat și mediu de handicap, adulți și copii din municipiul Medgidia, respectiv localitatea Valea Dacilor și Remus Opreanu .

- pensionarii sistemului public de pensii din municipiul Medgidia, respectiv localitatea Valea Dacilor și Remus Opreanu ale căror drepturi, obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate, se află sub 640 lei/lună inclusiv.

 

Tichetele se pot ridica din următoarele puncte:
- persoanele care se încadrează în categoriile de mai sus și locuiesc în Zona Nord, de la Clubul Pensionarilor Zona Nord,
- persoanele cu handicap de la camera 19 (Biroul Resurse Umane), Primăria Municipiului Medgidia,
- pensionarii de la Clubul Pensionarilor din centru (cu excepţia celor care locuiesc în zona Nord).

 

  
jooble.org