16 ţări se bat pentru „Centura de Aur”(1202)


Pentru cinci zile, la începutul lunii septembrie (4-8 septembrie 2013) Constanţa va fi capitala boxului românesc. La „Centura de Aur – Nicolae Linca”, ediţia 2013, şi-au anunţat prezenţa peste 100 de sportivi, din 16 ţări.

Rusia, Cuba, Bulgaria, Spania, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Grecia, Finlanda, Olanda, Israel, Iran, Egipt, Ţara Galilor, Nigeria şi România îşi vor trimite reprezentanţii la Constanţa. În zilele de glorie ale celui mai cunoscut concurs de amatori din lume această competiţie era criteriu de calificare la Olimpiadă.

Pentru că ediţia 2013 a „Centurii de Aur” se reia după patru ani de pauză, ea a suscitat un interes deosebit, dovadă numărul mare de participanţi şi a fost inclusă în calendarul competiţional AIBA.


Legendarul turneu internaţional, unde coloşi ai nobilei arte precum Teofilo Stevenson, Francisc Vaştag, Kostya Tzyu sau Leonard Doroftei scriau istorie în trecut, se va desfăşura anul acesta la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim.
jooble.org