MĂ ÎNTORC LA TINE, ÎNTRE APE, MARE DE AZUR!

MĂ ÎNTORC LA TINE, ÎNTRE APE, MARE DE AZUR!(1764)


Nu vă faceţi alt program pentru seara de 15 decembrie, pentru că sunteţi aşteptaţi la cea mai frumoasă petrecere, în Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE  din Eforie, cu surprize minunate, cu muzica şlagărelor Oldies (but Goldies) dar și actuale, cu preparate sofisticate și nobile vinuri....

DANIEL IORDĂCHIOAE se întoarce, iar și iar, la marea de AZUR, din Eforie Nord, ÎNTRE APE, sâmbătă, 15.12.2018 de la  ora 20.30, pentru a cânta într-un spectacol cum rar o să mai aveți ocazia să vedeți!

Surpriza majoră a serii va fi că minunatul nostru artist vă lansează o provocare de nerefuzat , urmând ca să rămână să cânte cu voi și la Seara de Karaoke, ce va urma imediat după concert, abordând piesele alese de voi și numai de voi!, și nu de el !!!!!!

Ei, ce spuneți ?!?!? Să cânți alături de DANIEL IORDĂCHIOAIE nu se intâmplă în fiecare zi !!!!

Hai să și scriem câteva cuvinte despre acest minunat om care mai are o surpriză placută la spectacol …
Dar este surpriză, deci nu o vom dezvălui!

Încă din copilărie primește o educație muzicală: de la cinci ani ia lecții de chitară. În perioada 1973-1980, urmează cursurile Școlii Populare de Artă din Pașcani. În 1980 își face debutul în formația Gramofon. În 1987, participă la Festivalul Național muzică ușoară de la Mamaia și tot în același an apare pe un disc split cu interpreta Denise Roman. Participă la diferite concursuri muzicale de la Sibiu, Pitești, Costinești, etc. În 1987 reprezintă România la concursul Intertalent de la Praga. Tot la Praga, doi ani mai târziu, participă la concursul muzical „ORDA”. În 1989 participă la Festivalul Tineretului și Studenților din Coreea de Nord. Tot în același an face mai multe turnee în Germania. În 1992 participă la concursul „Serbările primăverii”. Începând din anul 1992 timp de un an participă în mai multe turnee din Finlanda, Suedia, Norvegia. Din anul 1994 este angajat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești unde a apărut în peste 10 premiere. Este momentul în care îi cunoaște pe Adrian Enache și Aurelian Temișan. Pentru Adrian Enache scrie chiar compoziții muzicale. Semnează versuri pentru muzica lui Viorel Gavrilă, Elena Cârstea, Mihai Vanica, Petre Geambașu. Prezintă mai multe emisiuni la TVR: Album duminical (1996); Ba da ba nu (1997-2000), Seara porților deschise (1998, împreună cu Adrian Enache și Aurelian Temișan), Bucureștiul de altădată (1998), Tip-top minitop (1998), Prietenii lui Piticot (2000-2001).

Și să nu uităm că a făcut senzație printr-o evoluție de excepție la emisiunea “ FERMA VEDETELOR” și a trecut printr-o mulțime de transformări la “TE CUNOSC DE UNDEVA”!

 

Suport artist 40 lei/persoană.
Rezervări se pot face (mai ales că locurile la masă sunt limitate) la numerele de telefon:
0728.328.082 Restaurant
0766.765.889 Constanța
 
jooble.org