Sportivii CS Medgidia doresc să ofere sărbători cât mai fericite familiilor cu posibilități reduse din oraș

Sportivii CS Medgidia doresc să ofere sărbători cât mai fericite familiilor cu posibilități reduse din oraș(1082)


Clubul Sportiv Medgidia isi continua activitatea si dedica toate evenimentele din aceasta luna unor actiuni umanitare. 

Vineri, 7 Decembrie, Sectia de Lupte a CS Medgidia se deplaseaza la Cumpana, unde sportivii vor participa la un antrenament comun cu reprezentantii CS Victoria.

Sambata, 8 Decembrie, de la ora 13.15, Senioarele echipei de volei CS Medgidia disputa pe teren propriu partida cu SCM Gloria Buzau, ocupanta a locului II in clasamentul DIVIZIEI A2, Seria Est.

Dupa acest eveniment sunt programate meciuri amicale, care se vor disputa intre parinti si copiii de la sectile de minivolei si spernate. Pe parcursul zilei spectatorii prezenti in Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei” vor avea ocazia sa faca donatii in urnele amplasate pentru cazurile sociale din municipiu. Cu banii stransi de la sportivi si oamenii cu suflet mare, se vor achizitiona dulciuri si jucarii pentru mai multi copii fara posibilitati.

Tot sambata, Amalia Nita, de la sectia de Box se va deplasa la Tulcea pentru un meci de verificare in urma caruia se va face si o selectie pentru lotul national de juniori.

Sectia de Natatie a Clubului Sportiv Medgidia se deplaseaza la Brasov unde in perioada 8-9 decembrie se desfasoara Cupa Hyperion la inot.

 

 

 

 

 

 

 
jooble.org