POLIȚIA LOCALĂ CONSTANȚA NE ÎNVAȚĂ CUM  SĂ INTRĂM ÎNTR-O MAȘINĂ BLOCATĂ ÎN  PARCARE

POLIȚIA LOCALĂ CONSTANȚA NE ÎNVAȚĂ CUM SĂ INTRĂM ÎNTR-O MAȘINĂ BLOCATĂ ÎN PARCARE(1497)Prima lecție.

Ce avem noi aici?

O mașină blocată de o altă mașină în parcare. Portiera stânga de la șofer blocată, imposibil de pătruns pe acolo. Spațiu mic, belele mari.

Și, totuși, cum procedăm?

Prima metodă: cura de slăbire.
Proprietarul mașinii blocate abuziv este sfătuit să meargă acasă și să țină o cură de slăbire cruntă până ajunge ca o grisină. După o lună de zile poate să vină să își ridice liniștit mașina. Dacă o mai găsește unde a lăsat-o, pentru că Poliția domnului Dogaru nu își asumă nici un fel de responsabilitate! De fapt, chestiunea asta este universal valabilă!

A doua metodă.
Se poate săpa un tunel pe dedesubt care să treacă pe sub bancheta din spate, pe sub preșuri și pedale până la locul șoferului. E mai dificil pentru că trebuie să evitați la fix sursele de alimentare cu gaz. Este de dorit să săpați manual după modelele consacrate ale evadaților din pușcăriile de maximă siguranță ca să nu se surpe fundațiile unor blocuri ridicate fără autorizație.

Cum altfel mai putem pătrunde într-o mașină blocată în parcare de un zevzec?

Cu riscurile de rigoare, prin țeava de eșapament. Să dinamitați ușa blocată. Să chemați un sudor autogen ca să vă facă o turelă în tavan. Să o dezmembrați bucată cu bucată, ca la depozitele de fier vechi. Dar cine știe să o mai monteze la loc? Să apelați la o echipă de scafandri, dacă e apă suficientă în jurul mașinii blocate. Să forați în locul respectiv și prin împrejurimi. Să apelați la o trupă de comando cu care Poliția nu reușește niciodată să îl amendeze pe Claudiu Palaz, prietenul la cataramă al primarului Făgădău. Punct.

Poate continua și acțiunea de combatere a contrabandei cu pătrunjel, leuștean sau mușețel. Se aude, domnule Dogaru? Folosirea eficientă a dronelor din dotare. Prin spargerea parbrizului cu criblură, ciocan sau baros. Cu sprijinul neprecupețit al armatei care ar putea sălta cu spatele mașina blocată, precizez, suficient cât să intre proprietarul la volan.

O altă tentativă de deblocare la fața locului. Cineva să sape o groapă de dimensiunile celei descrise în povestirea “Capra cu trei iezi”, în care a căzut lupul lacom la sarmale. Să fie trasă cu caii Ecaterinei, vedea-o-aș disperată în poartă cu cai mascați.

În tot acest timp de eforturi conjugate, trebuie să țineți cont de două chestiuni eliminatorii.

Nu deranjați Poliția!
Nu deranjați persoana care a reușit să vă blocheze!

În caz contrar, amendă de la 3 milioane vechi în sus!
Și dacă insistați, și un șut de cizmă în cur! Asta, precizez, ca să nu uitați că ați apelat la serviciile Poliției locale Constanța!

Poza cu primarul Făgădău, cerșind din nou voturi, e bonus la apropiata campanie electorală. Dacă mai sunt și alții blocați prin parcări, inspirați-vă din sfaturile de mai sus sau abandonați autoturismul în contul acțiunii 3R.
jooble.org