HAI SĂ CHEFUIM ROMÂNEȘTE!

HAI SĂ CHEFUIM ROMÂNEȘTE!(7585)


Cele mai frumoase amintiri rămân veșnic în sufletul nostru, datorită unor artiști a căror muzică ne-a alinat de-a lungul timpului fiecare gând și emoție trăită.

Sunteți așteptați și invitați, cât mai numeroși, să petreceți românește, alături de CRISTIAN RIZESCU, cu multă voie bună!

Evenimentul va fi live și va avea loc la Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE din Eforie Nord, sâmbătă, 17 noiembrie, de la orele 20.30.

Cristian Rizescu, fost component al trupei Real B, care în anii ’90 făcea furori cu melodiile „Vino, vino”  (ulterior, această piesă a fost înregistrată împreună cu Denisa)  şi „La închisoare”, vă promite o seară de neuitat !

 

Suport artiști : 55 lei/pers.

După spectacol, Karaoke Party cu MC Armand & DJ X!

Info și rezervări:

Restaurant:    0728 328 082

În Constanța: 0766 765 889

 

Distracţia e garantată, ca de obicei!

 

 

Cristian Rizescu, interpret de muzică de petrecere, s-a născut pe 23 ianuarie 1973, în zodia vărsătorului.

Cristian Rizescu a studiat la Școala Populară de Arte din Târgoviște, secția Chitară, și a avut prima apariție pe scenă în anul 1991, alături de formația Real B, la Găești, județul Dâmbovița.

Cântărețul susține că cei care l-au îndrumat către această carieră au fost părinții săi. Când era mic cânta muzică folk. 

După ce a terminat liceul s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului de educator la o școală de corecție din Găești. De la deținuții de acolo a preluat melodia "E greu la închisoare", melodie care a rămas un fel de imn al celor certați cu legea.

Alături de Real B, Cristian Rizescu a cântat până în 1998, cand a hotărât că vrea o carieră solo. Cel mai mare hit scos cu Real B rămâne  „Vino, vino”.

Cristian Rizescu este pasionat de pescuit și de biliard, urăște minciuna și preferă culoarea albastră.

În ciuda stilului muzical pe care îl adoptă, Cristian Rizescu preferă cântăreții pop, pop-rock sau pop-opera: Laurențiu Cazan, Marcel Pavel, Toto Cutugno, Julio Iglesias.

La categoria actori preferați intră Florin Piersic, Jean Constantin, Jean Claude Van Damme și Silvester Stalone.

Cristian Rizescu este căsătorit de peste 15 ani cu Luminița și au împreuna doi copii: pe Adrian Sebastian și pe Andreea Larisa.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri