MEDGIDIA MERITĂ MAI MULT! SUSȚINE ȘI TU DIZOLVAREA CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA!

MEDGIDIA MERITĂ MAI MULT! SUSȚINE ȘI TU DIZOLVAREA CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA!(1003)


Stimați locuitori ai municipiului Medgidia,

Întrucât toate demersurile noastre, referitoare la demararea referendumului pentru demiterea Consiliului Local Medgidia, sunt blocate de prefectul județului Constanța, domnul Dumitru Jeacă, consider că a venit momentul în care să demonstrăm că voința noastră trebuie ascultată!

De câteva luni bune, adresele înaintate de primăria municipiului Medgidia, către Prefectura Constanța sunt ignorate cu bună știință, iar indiferența reprezentantului Guvernului în teritoriu girează un Consiliu Local toxic și ostil dezvoltării orașului nostru. Democrația se face prin vot iar instituțiile statului nu au voie să blocheze demersul nostru democratic!

Începând de LUNI, 05 NOIEMBRIE, pentru o perioadă de 30 de zile, în intervalul orar 8.00 - 16.30, vă aștept alături de mine la ACȚIUNEA DE PICHETARE A PREFECTURII CONSTANȚA. Pentru că votul dumneavoastră reprezintă responsabilitate pentru mine, atât timp cât voi ocupa fotoliul de primar al municipiului Medgidia, nu voi permite ca interesele politice și jocurile de culise să afecteze bunăstarea noastră, a locuitorilor acestui municipiu.

Să le arătăm acestor slugi perfecte, marionete ale partidelor politice, că printre noi mai există oameni de bună-credință, interesați de schimbarea în bine a orașului, de zămislirea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare!

MEDGIDIA MERITĂ MAI MULT!
SUSȚINE ȘI TU DIZOLVAREA CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA!

 

Valentin Vrabie

Primarul Municipiului Medgidia
jooble.org