Crin Antonescu vine în Constanța

Crin Antonescu vine în Constanța(1133)


În ultima săptămână a lunii august, Tineretul Național Liberal organizează, la Constanța, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar și celor neimplicați politic, dezvoltând astfel o punte de comunicare între politicieni și tinerii din România.

În acest context, sâmbătă, 31 august a.c., orele 16.00, 2.500 de tineri liberali din toate județele țării vor participa la evenimentul ”România pentru tineri”, organizat de “Echipa lui Crin”, la Sala Sporturilor din Constanța.
Președintele Tineretului Național Liberal, Florin-Alexandru Alexe, vicepreședinte al PNL, a declarat: ”În fiecare an, Școala de vară este un prilej de a discuta cu tineri din toată țara despre problemele cu care se confruntă și de a identifica soluții care să susțină educația și dezvoltarea lor. Evenimentul ”România pentru tineri” este dedicat colaborării dintre tinerii neimplicați politic și structurile politice, care pot susține proiectele tinerei generații din România.”

Președintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent alături de tineri la evenimentul ”România pentru tineri”. De asemenea, au fost invitați să participe liderii USL, președintele PSD Victor Ponta și președintele PC Daniel Constantin precum și alți reprezentanți din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală.

”Echipa lui Crin” este o platformă de dezvoltare socială care se adresează tuturor românilor care împărtășesc valorile naționale și liberale. ”Ne dorim ca toți tinerii din România, care împărtășesc aceeași viziune ca a noastră în privința dezvoltării României, atât cei din structurile politice, cât și cei neimplicați politic, să vină alături de noi”, a afirmat președintele TNL, Florin-Alexandru Alexe.
 
jooble.org