Mii de mulțumiri suporterilor noștri!

Mii de mulțumiri suporterilor noștri!(822)


Dragi suporteri și iubitori ai handbalului, noi jucătorii, membrii ai staff-ului vă mulțumim pentru susținerea voastră impresionantă! Știm cu toții, împreună suntem mai puternici! Găzduirea șaisprezecimilor la Cupa României FAN Courier, un eveniment special pentru sportul din Medgidia. Campioana României a venit în acest moment aniversar al Complexului Sportiv "Iftimie Ilisei", care pe 22 octombrie, în Anul Centenarului, împlinește 40 de ani de când a fost inaugurat de către primarul legendă al orașului nostru în anul 1978. un loc emblematic pentru performanțele obținute de sportivii medgidieni.

⚽Scorul final a fost de 43-27 pentru Dinamo Bucuresti Handbal Club, care acum 3 zile au trecut pe primul loc în Grupa D a Ligii Campionilor și le urăm succes în continuare!

Ne bucurăm de căldura cu care ați răspuns invitației de a veni la meci și vă promitem că vom continua să jucăm la un nivel înalt și să adunăm puncte în clasamentul Diviziei A. Vă rugăm doar să ne dăruiți din timpul și energia voastră pozitivă la fiecare partidă unde avem calitatea de gazde, deoarece frumusețea handbalului sporește atunci când joci cu tribunele pline!
🙏Vă mulțumim!!

⚪🔵#CSMedgidia #Handbal #CupaRomâniei #FRH
jooble.org