VRABIE - VOINȚĂ.  ȚUȚUIANU + PALAZ - NEPUTINȚĂ!

VRABIE - VOINȚĂ. ȚUȚUIANU + PALAZ - NEPUTINȚĂ!(3299)


DN 22C și podul rutier CDMN au fost reabilitate și redate circulației. Spre bucuria celor care ani de zile au trecut prin zonă cu teama că își rup mașinile în două.

În timp, sectorul respectiv, unul foarte des utilizat, în ciuda stării sale deplorabile, a purtat diverse denumiri, cea mai la modă fiind “Drumul oaselor”.

Acum i se spune “Drumul lui Vrabie”.
Un mic simbol al civilizației, cum este caracterizat și orașul Medgidia, de care aparține.

Este un nou pariu câștigat de primarul Valentin Vrabie. Punct ochit, punct lovit. Cuvântul dat a fost respectat.

Consiliul Județean Constanța a avut la dispoziție cinci ani ca să îl refacă în beneficiul locuitorilor acestei așezări, dar nu a fost în stare…

Cum zicea domnul Țuțuianu, președintele acestei instituții inutile?
“Să facem din Constanța un județ de talie mondială!”

Să mori tu de râs?! După cinci ani de neputință în fața unui drum de oraș pe care CJC nu a fost în stare să îl reabiliteze, după cum s-a angajat, sărim direct la talia mondială!

E drept, după un cincinal de așteptare, Țuțuianu a găsit soluția salvatoare. Când și-a dat seama cât de neputincios este în fața realității, s-a debarasat iute de obiectiv. Și, atunci, l-a aruncat peste gardul beneficiarului, așa uzat cum era el, aproape decopertat și cu gropi multe!

Cu alte cuvinte, l-a pus în cârca primarului și i-a dat indicația să se spele cu el pe cap!
Primarul l-a preluat, l-a reabilitat și l-a redat circulației civilizate, nu deteriorate, cum se obișnuiește în CJ Constanța, unde toate lucrurile sunt strâmbe.

De ce să ne complicăm, dacă putem să ne eschivăm! Aceasta este deviza domnului Țuțuianu! Se pare că în CJC se practică pasarea sarcinilor de la unul la celălalt. Rămâne de văzut cine pică, până la urmă, pe locul lui “popa prostul”...

Am mai scris chestia asta. Și cu lingurița, dacă ar fi cărat bitum, și tot l-ar fi reparat! Sau măcar câteva batiste cu pământ pe zi! Dar Consiliul Județean și-a demonstrat neputința.

Dacă nu cumva la mijloc este vorba de rea voință. Se știe că primarul Vrabie duce o luptă de gherilă împotriva PSD, cu care are dese confruntări. Cum Consiliul Județean se află în tabăra PSD, trag concluzia că nimeni nu avea nici un interes să-i repare domnului primar drumul ca să-i ridice mingea la fileu! Chiar dacă era vorba de un obiectiv deosebit de util pentru medgidieni.

Claudiu Palaz, vicele CJC, e preocupat de un singur lucru: Să îl înjure cât mai apăsat pe Vrabie! Ca și cum pentru asta ar fi plătit împărătește!

Cincinalul lui Țuțuianu ar putea intra în cartea recordurilor ridicole de talie mondială, care nu sunt la îndemâna oricui. Dacă ar fi fost isteț, ar fi contactat o firmă de furnici specializată în drumuri și poduri, mai avem noi așa ceva în județ?, și tot ar fi terminat drumul respectiv!
 
jooble.org