JOE COCKER de România cântă  ÎNTRE APE, cu a sa  IUBIRE DIVINĂ!

JOE COCKER de România cântă ÎNTRE APE, cu a sa IUBIRE DIVINĂ!(2006)


Mihai Napu are o experiență de scenă extrem de variată, însă nu și-a uitat rădăcinile și se întoarce mereu la prima sa dragoste, folk-ul. Pe lângă cover-urile internaționale care ridică instant lumea la dans și marile șlagăre autohtone, artistul are mereu grijă să includă în concerte și câteva piese de suflet din zona folk, care exprimă cel mai sincer iubirea, melancolia și dorul, rezonând cu cei care simt 100% românește.

Albumul său de autor, „Iubire Divină" cuprinde 11 piese compuse de Mihai Napu pe versuri de Adrian Păunescu, Radu Pietreanu, Corneliu Neagu și Nick Teodorescu.

I se spune Joe Cocker de România și face parte din categoria artiștilor care a găsit rețeta succesului dar și a fericirii personale. Are o voce cameleonică, poate cânta orice cu o ușurință de invidiat (folk, pop, rock, blues, populară).

„În ultimii ani am ințeles că nu contează ce vârstă ai, ce orientare religioasă sau cum arâți, dacă îți dorești ceva cu adevarat, din toată inima și cu toată creadința, absolut totul e posibil. Așa ca am trecut peste frica de a ieși în fața oamenilor, am transformat-o în emoție artistică și acum abia aștept provocarea. Vreau să trăiesc viața la maxim, cu toate încercarile și bucuriile, și sunt sigur că publicul mă va iubi, pentru ca și eu îl iubesc necondiționat și compun cântece pentru a-mi bucura semenii!”, declară Mihai Napu.

Vineri, 19 octombrie, la ora 20.00, Mihai Napu va concerta la Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE din Eforie, pentru a ne demonstra că IUBIREA este DIVINĂ!!

În atmosfera peisajului marin, printre aromele noilor preparate cu fructe de mare, vinuri selecte și pești, în meniu va apare și o aromă… muzicală, marca Mihai Napu!

La Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE, au loc, așa cum ne-am obișnuit deja, o serie de concerte de bun gust, pentru clienții care se respectă.

Primul concert dim acest nou sezon, va fi, cu siguranță, un spectacol unic, de IUBIRE DIVINĂ!

Rezervări se pot face (mai ales că locurile la masă sunt limitate) la numerele de telefon:
0728.328.082 Restaurant
0766.765.889 Armand în Constanța

Suport artist : 35 lei/pers.

După concert, petrecerea continuă, Karaoke Party cu MC Armand & DJ X!
jooble.org