Decebal Făgădău, rectificare la bătaia de joc adusă constănțenilor

Decebal Făgădău, rectificare la bătaia de joc adusă constănțenilor(1874)


   Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal critică decizia primarului Decebal Făgădău și a administrației sale locale care, după ce au întors în timp Constanța, au găsit o soluție temporară și pe genunchi de a readuce apa caldă în cele peste 60.000 de locuințe din oraș: o rectificare bugetară! Aceasta este o nouă dovadă a incapacității manageriale a primarului invizibil Decebal Făgădău, care nu este în stare să aibă grijă de orașul Constanța și de locuitorii săi pe termen lung și găsește numai soluții de moment.

„Ne-am săturat de bătaia de joc continuă la care suntem supuși de această administrație care păzește cu grijă doar interesele camarilei sale, dar care nu dă doi bani pe confortul și sănătatea constănțenilor. Aștept să spună public domnul primar Făgădău cât va dura această soluție la care a ajuns în al 12-lea ceas? Când vor rămâne constănțenii din nou fără apă caldă? Cât mai are de gând această administrație bolnavă să își mai bată joc de constănțeni? Cum s-a gândit administrația locală să rezolve pe termen lung această problemă?”, a declarat coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Acesta susține că, de când a preluat mandatul de primar, principala activitate a lui Decebal Făgădău este să târască municipiul Constanța în „mocirla” penalităților.

„Sunt zeci de milioane de lei care se duc la firme precum Polaris, Fincogero și alte societăți care primesc sume mari de bani din întârzieri și penalități pentru că administrația locală în frunte cu Decebal Făgădău nu a vrut și nu a fost în stare să respecte hotărârile instanțelor. Constanța este condusă în continuare de interesele de grup și nu are o viziune clară pentru viitor. Dacă tripleta fatidică Făgădău-Babu-Răsăuțeanu ar fi avut grijă să nu îi lase pe constănțeni fără apă caldă, azi am fi făcut o rectificare bugetară pentru reabilitarea unei școli sau pentru asfaltarea unor străzi. Din păcate, este mai important confortul celor doi viceprimari care și-au echipat birourile cu mobilă de lux, decât igiena și confortul locuitorilor acestui oraș”, a mai spus Septimiu Bourceanu.

 


      
jooble.org