PONTA îi lovește pe primari unde îi doare mai tare: ”NU AM CUM SĂ LE REZOLV PROBLEMA CU ANI”

PONTA îi lovește pe primari unde îi doare mai tare: ”NU AM CUM SĂ LE REZOLV PROBLEMA CU ANI”(1275)


Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la B1 TV, că nu are cum să le rezolve primarilor incompatibili problema pe care o au cu Agenția Națională de Integritate. Referindu-se la documentul inițiat de președintele Asociaţiei Comunelor din România, primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, acesta a declarat:
"Eu am înţeles că e o formă de şantaj, e problema cu ANI. Pe mine dacă mă şantajează că dacă nu le rezolv problema cu ANI că mă dau în presă, nu funcţionează. Nu am cum să le rezolv şi le-am explicat asta. Problema asta că mă cerţi pentru ceva ce nu sunt eu de vină, că nu Guvernul ăsta i-a pus în incompatibilitate, aşa ceva nu funcţionează".


Acesta a recunoscut că o parte din celelalte probleme prezentate sunt reale. ”O parte din probleme sunt reale, problema e dacă se pot rezolva azi. Cum e problema cu ANI. Sigur că sunt lucruri dificile cu care se confruntă aleşii locali, nu sunt bani cât de mulţi ar vrea ei, dar sunt lucruri care se pot face. Eu sunt convins că ne vom susţine făcând şi arătând de fiecare dată. Au în mare parte dreptate, dar când am luat la bugetul de stat toate corecţiile financiare pe programele europene nu s-au supărat liderii Asociaţiei? Nu s-au supărat. Încerc să facem ce putem", a mai spus Ponta.

Taguri: ponta, ANI, incomatibilitate, Mariana, Gaju,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri